9 διάσημα αξιοθέατα όσο ήταν ακόμα υπό κατασκευή σε σπάνιες ιστορικές έγχρωμες φωτογραφίες.

Το παρακάτω σύνολο φωτογραφιών είναι από την κατασκευή των διασημότερων μνημείων από όλο τον κόσμο. Κάθε φωτογραφία εμφανίζεται ρετουσαρισμένη στην έγχρωμη εκδοχή της ενώ από κάτω ακολουθεί η αρχική.
Οι φωτογραφίες είναι ένα δείγμα από το Paper Time Machine project, ένα έργο που προέκυψε από την συνεργασία του Wolfgang Wild από το Retronaut και του Jordan Lloyd από το Dynamichrome. Το project ξεκίνησε ερασιτεχνικά και σήμερα έχει μεταφερθεί σε ένα βιβλίο με εικόνες που ζωντανεύουν ψηφιακά με την προσθήκη χρώματος.

Το χρώμα κάθε στοιχείου από την αρχική εικόνα, έχει μελετηθεί εις βάθος από τον Wolfgang και τον Jordan ώστε ιστορικά να αποδίδεται η αυθεντικότητα του.

Οι υψηλής ευκρίνειας εικόνες που προκύπτουν είναι τόσο ρεαλιστικές που είναι λες και η διαδικασία κατασκευής των μνημείων γίνεται σήμερα.

Το Τατζ Μαχάλ


Ο πύργος του ΆιφελΗ Golden Gate Bridge στο Σαν ΦρανσίσκοH εκκλησία Sacré-Cœur στο ΠαρίσιΤο βουνό Rushmore στην Νότια Ντακότα της ΑμερικήςΗ London BridgeΤο Άγαλμα της ΕλευθερίαςΗ πλατεία Trafalgar στο ΛονδίνοΤο φράγμα Hoover στην Αμερική


 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.