Οι 9 κορυφαίες αποχρώσεις κραγιόν για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016!

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα του 2016 θέλουν να εστιάσουν την προσοχή περισσότερο στον τομέα των ματιών και λιγότερο των χειλιών, αναδεικνύοντας ως κορυφαίες αποχρώσεις κραγιόν κυρίως τις nude αποχρώσεις του μπεζ, ροζ, ροδακινί, σαμπανιζέ.
 Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κυριαρχήσουν και οι αρκετά σκούρες αποχρώσεις του καφέ, μωβ, burgundy και κόκκινου.

Ιδανικά τα χρώματα στα κραγιόν που θα φορεθούν πολύ φέτος είναι τα εξής: nude μπεζ, ροδακινί, ροζ (baby pink), mocha, κατακόκκινο, καφέ που κοκκινίζει, σοκολατί και σκούρο μωβ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά την υφή των κραγιόν που θα επιλέξετε, φέτος θα φορεθούν τόσο οι γυαλιστερές, όσο και οι ματ αποχρώσεις. Το lip gloss μπορεί να ολοκληρώσει επίσης τον χρωματισμό των χειλιών σας, κάνοντας τα ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι πως το γέμισμα των χειλιών πρέπει να γίνεται και με μολύβι, το οποίο όμως θα πρέπει να έχει απόχρωση που θα ταιριάζει απόλυτα με το κραγιόν σας και να μην ακολουθείτε την ξεπερασμένη τάση που ήθελε το περίγραμμα να είναι πιο σκούρο.

Δείτε λοιπόν την λίστα με τις 9 κορυφαίες αποχρώσεις κραγιόν για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 και πάρτε ιδέες!

Nude μπεζΡοδακινί

Ροζ
Creamy coffee – Mocha 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.