Κατεστραμμένα μαλλιά: 6 tips για να σώσεις την κατάσταση!

Σταδιακή ή απότομη καταστροφή μαλλιών; Μην πανικοβάλεστε! Η κατάσταση μπορεί να σωθεί με τρόπους απλούς, αποτελεσματικούς και ανέξοδους! Δεν είναι μόνο ένας ο λόγος που μπορεί να οδηγήσει τα μαλλιά μας στην φθορά, κάνοντάς τα να φαίνονται ταλαιπωρημένα ή ακόμα και κατεστρεμμένα.
 Τα μαλλιά, τις περισσότερες φορές, αποκτούν αυτή την όψη σταδιακά: Είτε από την συνεχή έκθεσή τους σε συσκευές θερμότητας (πιστολάκι, πρέσα μαλλιών, ψαλίδι για μπούκλες), είτε από τις συχνή χρήση τεχνικών αλλαγής χρώματος μαλλιών (ντεκαπάζ).Άκρες που σπάνε, ψαλίδα, φριζάρισμα, μαλλιά που δεν μακραίνουν ακόμα κι αν έχουν κουρευτεί λίγο είναι τα σημάδια που κρούουν το καμπανάκι κινδύνου και επιτάσσουν την προσοχή μας!

Τips για να σώσεις την κατάσταση:

Χρησιμοποίησε θεραπείες, λάδια και μάσκες για τα μαλλιά.έξτρα τιπ: Το τζελ αλόης, το λάδι καρύδας, το αβοκάντο και το ελαιόλαδο μπορούν να φανούν “σωτήρια”.

Όχι στο πολύ συχνό λούσιμο. Να λούζεσαι ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου.

Συχνό χτένισμα, πρωί και βράδυ. Οι νεκρές τρίχες καλό θα ήταν να απομακρύνονται.

Τα μαλλιά δεν θα πρέπει να στεγνώνουν μόνο με τη βοήθεια σεσουάρ αλλά και φυσικά.

Όχι στην αλόγιστη χρήση συσκευών θερμότητας.

Το λαστιχάκι στα μαλλιά μπορεί να είναι βολικό αλλά το σπάσιμο της τρίχας είναι αναπόφευκτο ιδίως όταν η χρήση του είναι σε καθημερινή βάση.Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.