5 πράγματα που θέλει να σε ρωτήσει εκείνος στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν τολμά

Το πρώτο ραντεβού είναι, πολλές φορές, καθοριστικό για το μέλλον της σχέσης. Δίνει μια πρώτη εικόνα και γεύση για το ποιοι είμαστε και τι θέλουμε από τη ζωή. Η πρώτη συνάντηση δεν θέλει την γυναίκα υπερβολική στην εμφάνισή της, την θέλει χαμογελαστή, ευχάριστη, ευγενική, γλυκομίλητη, αποφασιστική αλλά όχι επιθετική, με διάθεση για συζήτηση, όχι προκλητική.
Σίγουρα ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου, δεν σε γνωρίζει καλά και είναι εύλογο να του δημιουργηθούν απορίες για σένα, για τον κόσμο που κουβαλάς μέσα σου. Υπάρχουν ερωτήσεις που κατά βάθος θα ήθελε να σου κάνει, αλλά δεν τις τολμάει.

Σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην σου; Αν πράγματι σκέφτεσαι την προηγούμενη σχέση σου, να είσαι σίγουρη ότι ο δυνάμει σύντροφός σου, – αυτός που έχεις απέναντί σου στο πρώτο σας ραντεβού- θα ήθελε να το ξέρει από την αρχή.

Πώς είναι οι φίλοι σου; Οι φίλοι είναι σημαντικό κεφάλαιο. Μπορούν ακόμα και να επηρεάσουν την εξέλιξη της σχέσης σου. Εκείνος θα ήθελε πολύ να ξέρει από την αρχή τον χαρακτήρα τους, τις ιδιαιτερότητές τους, τι τους ενοχλεί για να προετοιμάσει την προσέγγισή του.

Αν είμαστε μαζί, θα γίνεις πιεστική; Θα ήθελε πολύ να ξέρει από την αρχή πώς συμπεριφέρεσαι σε μια σχέση. Αν είσαι άνθρωπος επιρρεπής στους καβγάδες, αν ζηλεύεις αλόγιστα, αν εξαρτάσαι από τον άλλον σε μια σχέση.

Θα κάνουμε σεξ απόψε; Του εξάπτει την περιέργεια το πώς θα συμπεριφερθείς στο τέλος του ραντεβού σας. Αν θα ανταλλάξετε φιλί, αν θα κάνετε σεξ, αν δεν θα γίνει τίποτα από αυτά.

Γιατί βρίσκεσαι εδώ, μαζί μου, τώρα; Τα κίνητρά σου γι’αυτή την συνάντηση είναι φυσικό να τον απασχολούν από την αρχή. Τον βλέπεις όμορφο και έξυπνο γι’αυτό ήθελες να τον συναντήσεις; Είναι κάτι που θα ήθελε να ξέρει.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.