Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: 5 πλεονεκτήματα της σχέσης με -πολύ-μεγαλύτερο άνδρα

Το φαινόμενο είναι γνωστό.

Κορίτσια και νέες γυναίκες με δίψα για μάθηση και αδυναμία στις γκρίζες τρίχες, τα φτιάχνουν με άντρες που τους ρίχνουν πάνω από δέκα και είκοσι χρόνια. Οι ψυχολόγοι μιλούν για αναζήτηση πατρικού προτύπου, όμως η αλήθεια ίσως είναι πιο απλή: Tυφλός ο έρωτας – και χρόνια δεν κοιτά!

Τα πέντε βασικά πλεονεκτήματα του να έχεις στο πλάι σου έναν ώριμο άντρα είναι τα εξής:

1. Μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Από μια ηλικία και μετά, οι άντρες έχουν αρχίσει να βγάζουν χρήματα, μπορούν να σε κεράσουν δεύτερο και τρίτο ποτό, να σου αγοράσουν τη φούστα που σου μπήκε στο μάτι και είναι λίγο ακριβή για τα γούστα σου, να σε πάνε εκείνο το ταξίδι στο Παρίσι που τόσο έχει καθυστερήσει.

2. Είναι πιο έμπειρος στο κρεβάτι. Ξέρει πως να σε ικανοποιήσει, πως να αντιμετωπίσει το άγχος και την αμηχανία των πρώτων φορών, πως να σε αγγίξει και τι να σου πει. Ο,τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσετε, το έχει ξαναπεράσει. Υποσυνείδητα, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ιντριγκάρεται από έναν άντρα που έχει πολλές σεξουαλικές εμπειρίες – αρκεί βέβαια να είναι πιστός…

3. Τον κάνεις ότι θέλεις. Αυτό μεταξύ μας… Αλλά εδώ που τα λέμε, οι περιπτώσεις των αντρών που έμπλεξαν με μια μικρούλα η οποία τους πήρε τα μυαλά είναι πολλές. Από τη «Λολίτα» του Ναμπόκοφ μέχρι τη μαθητριούλα της Τρίτης Λυκείου που τα έφτιαξε μέχρι τον γυμναστή του σχολείου μόλις πήρε το απολυτήριο, τα παραδείγματα είναι πολλά και οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: η εξουσία είναι αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας!4. Ξέρει να μαγειρεύει. Ο άντρας που φτιάχνει κάτι περισσότερο από τοστάκια, αυγά και πατάτες κερδίζει πόντους στο sexiness, καθ’ ότι όπως λέει το σοφό ρητό, ο έρωτας περνάει απ’ την κοιλιά. Αλλά δεν είναι μόνο εγκεφαλικό το θέμα. Στην εποχή μας, είναι και πρακτικό…

5. Μπορεί να σε κάνει εξυπνότερη. Ξέρει σίγουρα πράγματα που δεν ξέρεις, έχει δει πιο πολλές ταινίες και ξένες σειρές, έχει ακούσει στο σπίτι του τις μουσικές που εσύ χορεύεις στα κλαμπ και έχει διαβάσει τουλάχιστον ένα βιβλίο του Ντοστογιέφσκι.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.