Ανταύγειες για καστανές: 5+1 αποχρώσεις για να κάνεις το πιο τέλειο χρώμα που είχες ποτέ

Το ένα πράγμα που αναρωτιούνται ξανά και ξανά τα κορίτσια με σκούρα, καστανά μαλλιά είναι «Μήπως να κάνω ανταύγειες;»… έλα, παραδέξου το! Έχεις αναρωτηθεί κι εσύ αλλά δεν το κάνεις γιατί φοβάσαι το αποτέλεσμα.
 Δεν πρέπει να φοβάσαι, υπάρχουν επιλογές και παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες αποχρώσεις για να φωτίσεις λίγο τα σκούρα μαλλιά σου, να κάνεις την αλλαγή και από την θεωρία να περάσεις στην πράξη! Ιδού…Καραμελένιες ανταύγειες

Το χρώμα της καραμέλας ταιριάζει στις θερμές αποχρώσεις του καστανού και αν συνδυαστεί με στρατηγικό balayage είναι τέλειο και κολακεύει όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.


Χάλκινες ανταύγειες

Μην φοβάσαι! Το χάλκινο είναι κολακευτικό και δεν χρειάζεται να δείχνει δεύτερο. Ιδιαίτερα αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι ιδανικό για να φωτίσεις τα μαλλιά και το δέρμα σου ταυτόχρονα.


Ανταύγειες στο χρώμα του κακάο

Είναι οι πιο διακριτικές από όλες και δημιουργούν παιχνιδίσματα που σπάνε την μονοτονία. Είναι για τις λιγότερο τολμηρές και ιδανικό αν έχεις πολύ, πολύ σκούρα μαλλιά.


Ανταύγειες στο χρώμα του κερασιού

Είναι το πιο σκούρο κόκκινο και τέλειο για κορίτσια με πολύ σκούρα απόχρωση καστανού. Μην το φοβηθείς, το κόκκινο είναι κολακευτικό και το συγκεκριμένο τέλειο ακόμα και για πιο σκούρες επιδερμίδες.


Μελένιες ανταύγειες

Είναι αρκετά ανοιχτές και χρειάζονται αποφασιστικότητα και τόλμη. Είναι κατάλληλες για πιο ανοιχτά καστανά χρώματα και θα φωτίσουν άμεσα το πρόσωπό σου.


Χρυσαφένιες ανταύγειες


Είναι τέλειες για να ζεστάνουν τα ψυχρά χρώματα και να ζωντανέψουν το πρόσωπό σου αν είναι πολύ λευκή. Ζήτα από τον κομμωτή σου balayage ή painting.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.