Δεν πρόλαβες να λουστείς το πρωί; Σου βρήκαμε 5 χτενίσματα που ταιριάζουν καλύτερα σε άλουστα μαλλιά

Αν λούζεστε καθημερινά θα πρέπει να το σταματήσετε. Το συχνό λούσιμο των μαλλιών μπορεί να αποβεί μοιραίο για τα μαλλιά σας (την πάτησα για αυτό σας τα λέω)γιατί το σαμπουάν μπορεί να αφαιρέσει από τα μαλλιά σας όλα τα φυσικά έλαια και εκτός από αυτό να έχετε αυξημένη τριχόπτωση.
Το μόνο πρόβλημα με το να μην λούζεστε καθημερινά; Συνήθως από την τρίτη μέρα (ή τη δεύτερη, αν έχετε λιπαρά μαλλιά ) είναι πως τα μαλλιά σας είναι λίγο λιπαρα και τα αισθάνεστε βρώμικα.

Και εφ ‘όσον προσπαθείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή, γιατί να μην μείνετε μακριά από τη θερμότητα; Το πιστολάκι ,το πρεσάκι και το ψαλίδι,αν τα χρησιμοποιήτε συχνά μπορεί να καταστρέψουν τα μαλλιά σας.


Παρακάτω θα δείτε 5 εύκολα χτενίσματα χωρίς θερμότητα για βρώμικα άλουστα μαλλιά, για μαλλιά μακρυά αλλά και ποιο κοντά!1. Αυτό το χτένισμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο – τρεις πλεξούδες γυριστες σε μικρά κεφτεδάκια!

2.Οι Fishtail πλεξούδες έγιναν για τα άλουστα μαλλιά. Η κοτσίδα κρατιέται μόνο σε άλουστα μαλλιά αλλιώς τα μαλλια γλιστράνε!


3.αυτο το χτένισμα το λάτρεψα!!!!


4.Αν τα μαλλιά σας είναι ακόμα ευπαρουσίαστα, δοκιμάστε ένα στεφάνι πλεγμένο.


5.Εαν πιάνει το χέρι σου με τις πλεξούδες μπορείς να κάνεις πολύ ωραία χτενίσματα στα άλουστα μαλλιά σου!

Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.