Οι 3 πιο συνηθισμένοι λόγοι για να αποτύχει μια σχέση

Ο καθένας μας έχει χωρίσει για τους δικούς του λόγους, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν και οι τρεις πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν μια σχέση στο τέλος της.

 Και σίγουρα έχεις ακούσει για αρκετά ζευγάρια που είπαν ΤΕΛΟΣ εξαιτίας αυτών. Αν δεν θέλεις η σχέση σου να βαλτώσει και να καταλήξει σε πακετάρισμα δες τι είναι είναι αυτά που πρέπει να αποφύγεις!

Δεν ακούγεται λέξη

Ναι, η χαμένη επικοινωνία! Είναι καλό και ωραίο σε μια σχέση να υπάρχουν οι στιγμές ηρεμίας χωρίς κουβέντες, αλλά και αυτό έχει όριο.Αν το αγόρι σου ή εσύ έχεις για απάντηση τη σιωπή τότε κάτι πηγαίνει στραβά. Αν από την άλλη εκείνος σου απαντάει με νοήματα, που πρέπει να μεταφράσεις κάτω από το φεγγάρι, για να μη σου δώσει μια εξήγηση τότε ο επόμενος θα πρέπει να είναι πιο επικοινωνιακός. Κανένας δεν πρέπει να είναι ο τρελός που δεν κλείνει το στόμα του ούτε όταν κοιμάται, αλλά και η Αγγελοπουλική σιωπή μέσα σε μια σχέση είναι μεγάλο πρόβλημα.

Ψέματα για τα οικονομικά

Χαζός είναι ο άλλος; Δεν θα καταλάβει κάποια στιγμή μέχρι που μπορείς οικονομικά και πότε ζορίζεσαι; Αν υπάρχει το άγχος της σύγκρισης του μηνιαίου εισοδήματος σου με το δικό του ξεκόλλα! Και αν το κάνει εκείνος τότε σίγουρα δεν είναι στα καλά του. Βγάζεις όσα βγάζεις, αυτά τα χρήματα έχεις να διαχειριστείς και σίγουρα η επιλογή του να πεις ότι βγάζεις περισσότερα θα σε οδηγήσει σε απλήρωτους λογαριασμούς. Αυτό θέλεις; Όχι φυσικά!

Το «Όχι» στα νέα πράγματα

Το έχουν αποδείξει οι έρευνες! Τα ζευγάρια που δοκιμάζουν μαζί νέα πράγματα είναι πιο χαρούμενα και έχουνε πιο πολλές πιθανότητες για μια πετυχημένη σχέση. Δες το και αλλιώς. Αν τα δοκιμάσεις και τελικά η σχέση σου δεν κρατήσει, θα σου έχει μείνει κάποιο καινούργιο hobby!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.