Η 3χρονη Κόρη της Φωνάζει έναν Άγνωστο «Μπαμπά» και του Ζητά να την Πάρει Αγκαλιά, η Αντίδραση του την Σόκαρε!

Το 2014, μια μαμά από τον Καναδά, η Shanell επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο από την Florida στη Philadelphia. Για τις επόμενες δυο ώρες έτρεμε, γιατί το τρίχρονο κοριτσάκι της, η Kate, έχει αυτισμό και οι πτήσεις είναι τραυματικές και αγχωτικές εμπειρίες για αυτά τα παιδιά.
Η Shanell ήλπιζε δίπλα τους να κάτσει κάποιος άνθρωπος με υπομονή και κατανόηση. Τότε, έκατσε δίπλα τους ένας επιχειρηματίας, ο Eric. Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς.

Η Kate άρχισε να αποκαλεί τον Eric μπαμπά, παρότι δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ. Την είχε εντυπωσιάσει και ασχολιόταν συνεχώς μαζί του. Ο άντρας παραμέρισε όλα τα χαρτιά της δουλειάς του που είχε φέρει για να περνάει το χρόνο του στη διάρκεια της πτήσης, κι άρχισε να βρίσκει τρόπους να διασκεδάζει τη μικρή.

Η Shanell γύρισε σπίτι και έγραψε ένα άρθρο με τίτλο “Αγαπητέ μπαμπά στο κάθισμα 16C Πτήσης 1850 από την Philly.”“Διέσχισες τον διάδρομο και έκατσες με τον χαρτοφύλακα και τα πολύτιμα χαρτιά σου. Είχα ήδη φανταστεί την Kate να ρίχνει το νερό της πάνω στα συμβόλαια και τις συμφωνίες σου. Θα μπορούσες να αλλάξεις κάθισμα ή και να την αγνοήσεις, να μου χαμογελάσεις με τρόπο σαν να μου έλεγες να μαζέψω το παιδί μου. Δεν έκανες τίποτα από αυτά. Συζήτησες μαζί της και τη ρώτησες για τα χελωνάκια της. Δεν θα μπορούσε ποτέ να σου δώσει μια κανονική απάντηση, αλλά διατήρησε την οπτική επαφή μαζί σου και της τράβηξες την προσοχή στα πράγματα που τη ρωτούσες.”

Ο Eric δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα διαδιδόταν τόσο εκείνο το άρθρο, αλλά η μητέρα λέει “Μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι σπουδαία. Κι είναι σπουδαίο που την αντιμετώπισε σαν ένα μικρό άνθρωπο.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.