Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια

Κριός: Τα έντονα συναισθήματα και οι ακραίες καταστάσεις, είναι για εσάς, αλλά θα πρέπει να τα βάλετε και μέσα σε ένα όριο. Αυτό σε όσους έχουν ήδη σχέση, μπορεί να προκαλέσει πίεση και επικοινωνιακές εντάσεις. Προσοχή λοιπόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Ταύρος: Το μυαλό σας έχει κουραστεί, από όλα αυτά που έχετε περάσει σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Άρα, αυτό που αποζητάτε από μια συναισθηματική σχέση, είναι να σας καταλαβαίνει και να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Δίδυμοι: Εσείς και ο ιδιαίτερός σας χαρακτήρας, έχουν στεναχωρήσει κάποιον. Αυτό θα το αντιληφθείτε μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, σας ανοίγουν τους δρόμους, της συναισθηματικής επικοινωνίας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Καρκίνος: Το περιβάλλον σας έχει σθεναρές αντιρρήσεις, για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Σίγουρα εσείς ξέρετε καλύτερα, τι πρέπει να διορθώσετε και τι να απορρίψετε. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν πλησιάσματα από νέο κόσμο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Λέων: Ξεκινήστε από τα απλά μέσα στην σχέση σας. Ο σύντροφος σας είναι ένα βήμα, πριν σας πει όλα αυτά τα παράπονα που έχει από τις συμπεριφορές σας. Αν τελικά σας ενδιαφέρει μια συνέχεια μαζί του, διορθώστε τα κακώς κείμενα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Παρθένος: Η στήριξη που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, θα έρθει και θα είναι μόνιμη. Ο καινούργιος μήνας, θα σας βρει με καλύτερη οικονομική δυναμική αλλά και με περισσότερα αισθήματα, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ζυγός: Μπορεί οι εργασιακές σας υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, όμως μην χάνεστε και από την προσωπική σας ζωή. Μικρά παράπονα θα σας έρθουν από το ταίρι σας. Οι νυχτερινές ώρες, θα δώσουν στους αδέσμευτους, πολλά φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Σκορπιός: Η αυτοκριτική που κάνετε είναι αυστηρή και σας κρατά δέσμιους. Ότι έγινε, ξεχάστε το πια. Αναζητήστε άτομα που ταιριάζουν στις δικές σας προδιαγραφές και μπορούν να σας κάνουν να δείτε το μέλλον σας, με διαφορετική ματιά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

Τοξότης: Αυτό που θέλετε να είστε σίγουροι, ότι θα το καταφέρετε. Το άτομο που σας βγάζει δυσκολίες, στην επικοινωνία, μέσα στις επόμενες 3-5 ημέρες θα εμφανιστεί με διπλωματικό τρόπο, και θα ζητήσει κάτι περισσότερο από εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Αιγόκερως: Υπάρχει μεγάλη ασάφεια και ρευστότητα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας, πλέον δεν σας αποδίδει συναισθηματικά. Τώρα που ο Ερμής έρχεται σε εσάς, αυτό μπορείτε να το διορθώσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Υδροχόος: Να είστε βέβαιοι ότι το άτομο που είναι χαμένο –απόμακρο, από την καθημερινότητα σας, θα κάνει την ξαφνική του παρουσία, μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα έχει και ενδιαφέρουσες προτάσεις για τους δύο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Ιχθύς: Αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε για υποθέσεις του παρελθόντος, κάντε το άμεσα και μην χάνετε τον χρόνο σας. Τα συντροφικά ταίρια, θα έρθουν μέσα από ερωτικές εξομολογήσεις πολύ πιο κοντά, ο ένας στον άλλον.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.