Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια

Δεν θα σταματήσετε κιόλας την ζωή σας Κριοί, επειδή σας έτυχε μια ερωτική ατυχία. Ο νέος μήνας, θα σας δώσει πληθώρα νέων γνωριμιών που θα σας ισορροπήσουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Μην αποκαλύψετε τα επόμενα σχέδιά σας Ταύροι, σε κανέναν. Μπορεί μέσα στους φίλους- κοινωνικές σας παρέες, να υπάρχουν κάποιοι, που να σας ζηλεύουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Η καρδιά σας είναι πληγωμένη από την προδοσία Δίδυμοι. Αυτό είναι και κάτι που πια πρέπει να το συνηθίσετε. Δεν ζείτε και στο ροζ συννεφάκι του παραμυθιού.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Σκορπιός

Οι Καρκίνοι, που είναι μια στην σχέση τους καλά και δέκα έχουν εντάσεις, ίσως και μέσα στον επόμενο πια μήνα, να πάρουν, τις καταλυτικές τους αποφάσεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

Εσείς οι ατρόμητοι Λέοντες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα, είναι να διεκδικήσετε την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Δεν μπορείτε να αφήνετε τον χρόνο να περνάει έτσι Παρθένοι. Ανακοινώστε στον άνθρωπο σας, όλα αυτά που σας προβληματίζουν και αφήστε τον δράσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Εσείς οι Ζυγοί, έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα στον αισθηματικό σας τομέα. Αν το πάτε έτσι, τελικά θα μείνετε μόνοι σας, και με πολλά σχόλια να σας ακολουθούν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Τοξότης

Έχετε χαθεί μέσα σε ένα επαγγελματικό και οικονομικό άγχος Σκορπιοί. Αυτό σημαίνει ότι, θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη σας ισορροπία, και να πλησιάσετε και το ταίρι σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ζυγός

Μπορεί στο τώρα Τοξότες να αισθάνεστε πολύ μόνοι, μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να εκφράσετε τα παράπονα σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Όλοι οι Αιγόκεροι, πια μπορούν να χαμογελάσουν. Οι μοιραίες όψεις του σύμπαντος πάνω σας, θα σας φέρουν τον άνθρωπο που θέλετε. Θα διευκολύνουν και επανασυνδέσει
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ιχθείς

Οι Υδροχόοι, έχουν πολλά να αντιμετωπίσουν τις επόμενες ημέρες. Οικονομικά και συναισθηματικά χρειάζονται την απόλυτη παρουσία και προσοχή σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Αιγόκερως

Η τύχη του έρωτα σας χαμογελά Ιχθείς. Ο άνθρωπος που αγαπάτε, ήδη κάνει σκέψεις για το πως θα σας πλησιάσει και θα σας ζητήσει νέα ευκαιρία.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ιχθείς
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.