Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια\

Καλώς ήρθατε σε έναν πολύ γεμάτο μήνα… όχι μόνο επειδή είναι περίοδος γιορτών, αλλά και λόγω των μυριάδων πλανητικών σχηματισμών που βιώνουμε αυτή τη στιγμή!

Το Θέμα του Μήνα:

Τοξότης
Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο το πάθος ενός εξερευνητή σε συνδυασμό με τη γνώση ενός καθηγητή – είναι πάντα έτοιμος να πάει κάπου που δεν έχει πάει ποτέ πριν και να κάνει κάτι που ποτέ δεν έχει κάνει πριν, προκειμένου να μάθει κάτι καινούργιο για να εφαρμόσει στο ταξίδι του και να μοιραστεί με τους άλλους για να τους βοηθήσει στα δικά τους ταξίδια.

Η αλήθεια εμπνέει την ελευθερία.
Ο Τοξότης είναι ευρέως γνωστός για το ότι αντιπροσωπεύει την ελευθερία, την εξερεύνηση και την περιπέτεια. Είναι ένας τρόπος ζωής που ακολουθεί την ευρύτερη εικόνα, από πολλές απόψεις είναι αθεράπευτα αισιόδοξος. Ο Τοξότης πιστεύει ότι υπάρχει η ευκαιρία για ανάπτυξη και επέκταση σε όλα.

Τούτου λεχθέντος, ο Τοξότης μπορεί επίσης να φημίζετε για το ότι απομακρύνεται από τη δέσμευση και τη δομή από φόβο μην εγκλωβιστεί ή κρατηθεί πίσω. Δεν θέλει να νιώθει “περιφραγμένος” με λίγες ή καθόλου ευκαιρίες για ανάπτυξη. Αυτό ισχύει τόσο για τις επαγγελματικές και τις προσωπικές καταστάσεις, όσο και για τις σχέσεις.

Δεν θα βρεθούν πολλοί Τοξότες να κατέχουν μακροπρόθεσμες θέσεις ή σχέσεις – εκτός κι αν αυτοί οι ρόλοι παρέχουν πολλές ευκαιρίες για μάθηση και διδασκαλία για τους Τοξότες.

Ο Τοξότης δεν θεωρεί μόνο τη σωματική ή την επίσημη εκπαιδευτική εμπειρία ως πηγές γνώσης. Τους τραβάει επίσης η φιλοσοφία και η θρησκεία ως μονοπάτια με γνώση για τον εαυτό τους και τους άλλους. Καθώς οι Τοξότες κινούνται κατά μήκος αυτών των διαδρομών, εκτίθενται σε πολλά συστήματα σκέψης και πεποιθήσεων. Και καθώς εξερευνούν αυτά τα συστήματα, αρχίζουν και βλέπουν τη σκοτεινή πλευρά της φιλοσοφίας και της θρησκείας… η οποία με τη σειρά της τους βοηθά να δουν το Φως:

“Η αλήθεια θα σε ελευθερώσει.”
Η δήλωση αυτή και μόνο αποκαλύπτει αυτό που βρίσκεται στον πυρήνα της προσέγγισης κάθε Τοξότη στη ζωή: η αναζήτηση της Αλήθειας. Και εν τέλει, μέσα σε αυτή την Αλήθεια βρίσκεται και η ελευθερία που επιδιώκει ο Τοξότης. Είναι η αλήθεια η οποία δίνει στον Τοξότη έμπνευση και δύναμη και τον αφήνει ελεύθερο να είναι και να κάνει μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στη ζωή του με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια.

Η υποκρισία και η απάτη είναι τα χειρότερα αδικήματα στα μάτια ενός Τοξότη. Υπάρχει μεγάλη υποκρισία και απάτη στη θρησκεία και τη φιλοσοφία, όπως και στις επιχειρήσεις και στις σχέσεις. Αυτός είναι ο λόγος που οι Τοξότες είναι τόσο πρόθυμοι να βρουν νέες εμπειρίες, αλλά και ο λόγος που διστάζουν να δεσμευτούν – δεν θέλουν να παγιδευτούν σε ένα ψέμα.

Οι Τοξότες θα δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά πράγματα και θα μπουν ολοκληρωτικά στα πάντα που θα επιλέξουν να συμμετέχουν. Δίνουν στα πάντα και τους πάντες μια ειλικρινή ευκαιρία. Ωστόσο, μετά από όλα, συνειδητοποιούν ότι το να είσαι ο εαυτός σου ειλικρινά και αυθεντικά και ολοκληρωτικά είναι ο πιο ελεύθερος τρόπος για να ζήσουν. Εξάλλου, αν προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος άλλος, πώς μπορείς να είσαι ο εαυτός σου;

Δεν βρίσκεις συχνά έναν Τοξότη που παίρνει τα χαρακτηριστικά άλλων, τη ταυτότητα ή / και ολόκληρη τη δραστηριότητα του. Αν βρεις, συνήθως συμβαίνει επειδή είναι σε πλήρη άρνηση της αλήθειας του ποιος είναι. Ενσαρκώνουν τις ιδιότητες της υποκρισίας και της απάτης που περιφρονούν περισσότερο από όλα, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρουν πώς να συνεχίσουν όντας ο εαυτός τους… ή πραγματικά δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για τον εαυτό τους. Δεν ξέρουν πώς να απελευθερώσουν τον εαυτό τους… ή φοβούνται να το κάνουν.

Φυσικά, από τη στιγμή που οι Τοξότες ή άτομα με μεγάλη επιρροή από Τοξότη αρχίζουν να αφυπνίζουν την αλήθεια για τον εαυτό τους, θέλουν να μοιραστούν αυτά που ανακαλύπτουν με τους άλλους. Ο χαρακτήρας του «αέναου δασκάλου» ξυπνά και θέλει οι άλλοι να βιώσουν την πορεία του προς την Αλήθεια.

Αυτό που πρέπει να θυμάται ένας Τοξότης είναι ότι το μονοπάτι κάθε ατόμου προς την Αλήθεια είναι μοναδικό και ατομικό. Δεν υπάρχει ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους για να φτάσουν εκεί. Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας Τοξότης είναι να μοιραστεί την εμπειρία του ως τη δική του μοναδική εμπειρία – ως το δικό του δρόμο και όχι ως τον «μόνο δρόμο».

Κοιτάξτε πού πέφτει ο Τοξότης στον αστρολογικό σας χάρτη για καθοδήγηση για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.