Η μόδα στο πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ επιβάλλει σοφιστικέ τάσεις! Αυτές είναι οι τσάντες του Φθινοπώρου 2016

Το ξέρεις από την στιγμή που θα την αντικρίσεις, η καρδιά σταματά για λίγα δευτερόλεπτα και ναι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά.

 Είναι η τσάντα που ήθελες και το συναίσθημα, σου είναι πολύ γνώριμο μιας και το έχεις ξανανιώσει.

Έτσι ακριβώς νιώθουμε και εμείς τώρα, αφού οι τσάντες που θα κρατήσουμε το φθινόπωρο θα μας κάνουν να ερωτευτούμε τη μία περισσότερο από την άλλη. Όπως ακριβώς γνωρίζεις ο Σεπτέμβρηςμπήκε για τα καλά και αυτό σημαίνει για εμάς τα κορίτσια μια μεταβατική περίοδος όσον αφορά το στιλ μας. Όσον αφορά τις τσάντες, θα πρέπει σιγά σιγά να επιλέξουμε ποια σχέδια που ήδη έχουμε είναι καθαρά καλοκαιρινά και ποια ακόμα μπορούμε να κρατάμε.

Φέτος τα νέα σχέδια στις τσάντες τόσο για το φθινόπωρο όσο και μετέπειτα για τον χειμώνα είναι σε minimal και σοφιστικέ γραμμές. Χωρίς να σημαίνει ότι εσύ που αγαπάς τα πιο edgy αξεσουάρ θα μείνεις παραπονεμένη. Επίσης τα κρόσσια, η γούνα και το snakeskin μεταμορφώνουν τις φετινές τσάντες σε μοναδικά και stylish κομμάτια.Επένδυσε σε μια τσάντα καλής ποιότητας, έστω και αν χρειαστεί να δώσεις και παραπάνω χρήματα και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις. Και αυτό γιατί θα την φορέσεις πάρα πολλές φορές μέσα στον χρόνο.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ειδικότερα όταν μιλάμε για τσάντες, παρακάτω ακολουθούν οι τσάντες που θα μας απασχολήσουν και σε περιμένουν να αποκτήσεις το φθινόπωρο.

Τσάντες με γούνα : Διάλεξε μικρά μεγέθη έτσι ώστε να μην φαίνονταο υπερβολικές. Ένα τέτοιο σχέδιο θα μεταμορφώσει στο λεπτό τόσο το καθημερινό όσο και το επίσημο ντύσιμο σου.

Backpack : Tα αγαπημένα σακίδια αποκτούν minimal και καθαρές γραμμές με τα basic χρώματα (nude και μαύρο) να ξεχωρίζουν.

Tσάντες πουγκιά : Mεγάλα ή μικρά σε έντονα χρώματα ή μη τα χαριτωμένα πουγκιά θα δώσουν ένα χαριτωμένο αέρα στο στιλ σου.

Τσάντες με κρόσσια : Η »κροσσάτη» τάση καλά κρατεί από πέρσι με αποκορύφωμα φέτος που θα την δεις σε όλα τα σχέδια και χρώματα.Τοte τσάντες : Το πιο κλασικό σχέδιο που δεν φεύγει από τη μόδα αφού βολεύει και χωράει τα πάντα, αποκτούν ακόμη πιο αυστηρή γραμμή. Η μπορντό εκδοχή ξεχωρίζει.

Office τσάντες : Τις τσάντες γραφείου φέτος θα τις συναντήσεις σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς, με τις ιδιαίτερες τριχρωμίες να πρωταγωνιστούν.

Τετράγωνα μικρά τσαντάκια : Τα mini bag γίνονται τετράγωνα και συνδυάζονται με όλα, από το πρωϊ έως το βράδυ.

Τσάντες από snakeskin : Last but not least, οι τσάντες με το μοτίβο του φιδιού είναι και πάλι hot! Εκτός από τα κλασικά clutch, το snakeprint θα ντύσει όλες τις τσάντες σε όλα τα πιθανά σχέδια.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.