20+1 Γυναικεία τατουάζ με καρδιές!

Εκτός από τα γυναικεία τατουάζ με νεκροκεφαλές και τριαντάφυλλα, εξίσου δημοφιλή είναι και τα σχέδια με τις καρδιές. Είναι γνωστό άλλωστε πως όλες μας λατρεύουμε τις καρδιές, λόγω της ρομαντικής μας πλευράς και προτιμάμε το συγκεκριμένο σχέδιο μέχρι και στα ρούχα μας.
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σκέφτεσαι πως επειδή έχεις ήδη δει αμέτρητα τατουάζ με αυτό το θέμα σε άλλες γυναίκες, ότι θα ήθελες κάτι πιο ξεχωριστό. Το ότι οι καρδιές όμως είναι μια κλασική επιλογή δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τις συνδυάσεις με κάποιο άλλο σχέδιο και να έχεις ένα πρωτότυπο, μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές καλές ιδέες και την φαντασία του tattoo artist σου. Στην συνέχεια μπορείς να δεις τα καλύτερα tattoo με καρδιές για όλο το σώμα.


Έγχρωμα και ασπρόμαυρα γυναικεία tattoo με καρδιές για όλο το σώμα

 


Όπως βλέπεις δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιο tattoo μανίκι για να δείχνει όμορφη η επιλογή σου. Υπάρχουν αρκετά διακριτικά και μικρά σχέδια για να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι. Μια κλασική επιλογή είναι τα tattoo letters, όπου μπορείς να γράψεις το όνομα κάποιου αγαπημένου σου με μια εντυπωσιακή γραμματοσειρά, μέχρι και κάποιον στίχο.

Εναλλακτικά, μπορείς και να σχηματίσεις την ίδια την καρδιά με τις λέξεις. Και τα abstract και γεωμετρικά τατουάζ όμως είναι τα τελευταία χρόνια από τις πρώτες επιλογές, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.


           

Αν τώρα προτιμάς τα πιο μεγάλα και γεμάτα σχέδια, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις μια καρδιά είτε με μια νεκροκεφαλή, η οποία όπως προαναφέραμε παίζει πάρα πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας, είτε με κάποιο χαριτωμένο ζωάκι, είτε ακόμη και να την εντάξεις σε κάποιο τατουάζ πορτρέτο.

Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες ψάχνουν διακριτικά τατουάζ για αδέλφια ή ακόμη και για να κάνουν με τον σύντροφο τους. Τι πιο γλυκό από μία καρδούλα, ειδικά αν είναι σαν την τελευταία μας πρόταση, η οποία μοιάζει σαν να έχει σχηματιστεί από δακτυλικό αποτύπωμα.


Βέβαια, το μέγεθος από τα σχέδια που βλέπεις μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το σημείο που θέλεις να χτυπήσεις το tattoo. Οπότε θα πρέπει να σκεφτείς και το πως θα φαίνεται στο χέρι, ταπλευρά ή όπου αλλού σκέφτεσαι να το κάνεις!
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.