19 Τέλεια διακριτικά τατουάζ για αδέλφια!

Έχετε μοιραστεί τα ρούχα σας, τα δωμάτιά σας και σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Ήρθε η στιγμή να μοιραστείτε και τατουάζ! Οκ σίγουρα, έχεις σπάσει τα νεύρα της αδερφής σου, επειδή της αποκεφάλισες τη μπάρμπι ή ακόμα τη μισείς, που σε έβαψε με κραγιόν, όσο κοιμόσουν στο σαλόνι, αλλά αγαπιέστε!
Αν φοβάσαι την οργή της μάνας, δεν υπάρχει λόγος. Σε επιβεβαιώνω ότι, αν της πεις ότι θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας με αυτό το ν τρόπο, όχι μόνο δε θα διαφωνήσει, πιθανότατα θα το επικροτήσει, κιόλας.

Δείξε σε όλο τον κόσμο, πόσο πολύ δεμένη είσαι με τα αδέλφια σου, χτυπώντας ένα τατουάζ. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της λίστας είναι ότι τα tattoo, είναι unisex, δηλαδή ταιριάζουν σε κάθε φύλο!Δες επίσης: 40 Όμορφες ιδέες Τατουάζ για την οικογένεια!


19 Τατουάζ για δεμένα αδέλφια!


1. Πρωτότοκος, δευτερότοκος
  


Δείξε ποιος είναι ο αρχηγός, το “μωρό” και τα ενδιάμεσα βαστάγματα, χτυπώντας την αριθμητική σειρά γενήσεώς σου!
2. Τράπουλα


Ορίστε, ένα πολύ κομψό σχέδιο για εσένα και τα αδέλφια σου! Δε χρειάζεται να είστε 4, για να το επιλέξετε! Μπορείτε αν είστε 2, να κάνετε από δύο σχέδια, δηλαδή καρό και κούπα η μία και σπαθιά, μπαστούνια ο άλλος.
3. Κοινό χόμπυ


Έχεις κάποιο κοινό χόμπυ με την αδερλή ή τον αδελφό σου; Για παράδειγμα, λιώνατε στα παιχνίδια, μικρά; Μπορείς να το δηλώσεις στο τατουάζ σου! Στη φωτογραφία, βλέπεις το σήμα του video game, Legend of Zelda, σε διάφορες εκδοχές.
4. Απλοί συμβολισμοί


Αυτή είναι μια εκδοχή της πρώτης επιλογής που είδες, απλά σε πιο αφαιρετικό χαρακτήρα. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο, θα ταίριαζε τέλεια σε 3 αδελφές!
5. Αγόρια Vs. Κορίτσια


Να και μια τέλεια ιδέα, για αδέλφια διαφορετικού φύλου! Τα οριζόντια βελάκια δηλώνουν το γυναικείο φύλο, ενώ τα κάθετα, το αρσενικό!
6. Κομμάτια παζλ


Μπορείς να επιλέξεις μια ανάμνηση, τέσσερις λέξεις με νόημα, το όνομα της μαμάς ή του μπαμπά σου. Οι επιλογές άπειρες! Στη φωτογραφία, οι φίλοι μας έχουν φτιάξει τραπουλόχαρτα.
7. Διασυνδέσεις


Επισφράγισε το δεσμό σου με έναν κέλτικο κόμπο!
8. Διαφορετικός κέλτικος κόμπος


Το να σχεδιάσεις μια εικόνα, που όμοια της δε θα υπάρχει στον κόσμο, είναι αυτό που κάνει το tattoo σου, μοναδικό. Δε νομίζεις;
9. Ίδιο κείμενο


Επέλεξε μια ιδιαίτερη γραμματοσειρά και γράψτε μια κοινή φράση ή λέξη στους καρπούς σας! Τέλειο.
10. Στο άπειρο…


Κι ακόμα παραπέρα! Παρόλο που είναι πολυφορεμένο, δε μπορείς να αρνηθείς, ότι είναι το τέλειο σύμβολο της αιώνιας αγάπης και δεσμών!

11. Αρχικά


Μπορεί για τους άλλους να μη βγάζει κανένα νόημα το “ΓΠΜ” ή πολλοι να το μεταφράζουν “Για πάμε” και άλλα σχετικά. Για εσάς όμως θα σημαίνει, Γιάννης, Πέτρος, Μαρία, ενωμένοι.
12. Αγαπημένη φράση


Είτε πρόκειται απο ταινία, ανέκδοτο, γνωμικό είτε για κάποιο σοφό αποφθεγμα, το να το χτυπήσετε όλοι μαζί, σίγουρα το κάνει κάτι παραπάνω από κομψό.
13. Το τρίγωνο penrose


Αυτό το σχέδιο, που δεν ξέρεις από που αρχίζει και που τελειώνει, θα δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα επίστιξης!
14. Trinity knot


Στα ελληνικά μεταφράζεται ως ο κόμπος/δεσμός των τριών! Εξαιρετική επιλογή και μοναδικό αποτέλεσμα, που τονίζει τα σφιχτά δεσμά σου.
15. Ρωμαϊκές ημερομηνίες


Είτε πρόκειται για τα γενέθλιά σου, είτε για κάποια σημαντική ημερομηνία για εσένα και εκείνους, τα ρωμαϊκά νούμερα, θα σου προσφέρουν, μια κλασσική μορφή τέχνης επίστηξης στο σώμα σου!
16. Γραμμές γέννησης


Αν προτιμάς τους συμβολισμούς και τις πιο ιδιαίτερες ή κομψές επιλογές, αυτό είναι, καθαρά, κάτι που σου ταιριάζει.
17. Χιουμοριστικά


Σκέψου και την πιθανότητα, απλώς, να το διασκεδάσετε και να σπάσετε πλάκα με τα αδέρφια σου!
18. Γλώσσα του σώματος


Όταν οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν, πες απλά “σε αγαπώ” με μόνιμο μελάνι δέρματος.
19. ΚαταγωγήΑν ο τόπος καταγωγής σας μπορεί να συμβολιστεί σε μια εικόνα, σκέψου το σαν επιλογή! Ειδικά σε έγχρωμη έκδοση, θα ειναι εξαιρετικό.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.