17 πράγματα που μόνο όσοι κλαίνε εύκολα θα καταλάβουν

Αναμφίβολα, όταν βλέπουμε μια δραματική ταινία, όλοι συγκινούμαστε. Υπάρχουν, όμως και άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι. Πολλά είναι τα πράγματα που μπορούν να τους κάνουν να κλάψουν, αφού με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν τα συναισθήματά τους, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Άλλωστε, με το κλάμα απελευθερώνουμε και την ένταση από μέσα μας. Το κλάμα κάνει καλό!
Δείτε παρακάτω 17 πράγματα που μόνο όσοι κλαίνε εύκολα θα καταλάβουν.

#1 Δεν μπορείς ποτέ να κερδίσεις σε έναν τσακωμό, γιατί κάποια στιγμή βάζεις τα κλάματα.#2 Πολλές φορές φαίνεσαι ανειλικρινής, όταν κλαις για τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων.#3 Αν δεις κάποιον άλλον να κλαίει, σίγουρα θα κλάψεις και εσύ.#4 Αλλά και το να δεις κάποιον να είναι πολύ χαρούμενος μπορεί να σε κάνει να κλάψεις.#5 Έχετε συνηθίσει να έχετε πρησμένα μάτια και να πηγαίνετε να τα τσεκάρετε στην τουαλέτα.#6 Το να είναι οι άλλοι καλοί μαζί σας, όταν κλαίτε, κάνει χειρότερα τα πράγματα.#7 Όταν κλαίτε και σας αγκαλιάζει κάποιος, κλαίτε ακόμα περισσότερο.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Trista (@tristannalillian) στις Απρ 19, 2016, 4:40πμ PDT#8 Το χειρότερο είναι, όταν σταματάτε να κλαίτε και σας ρωτάει κάποιος, αν είστε καλά. Και τότε αρχίζετε πάλι να κλαίτε.#9 Όταν είστε μεθυσμένοι είναι 1000 φορές πιθανότερο να κλάψετε.#10 Ξέρεις, ότι ο χειρότερος τύπος κλάματος είναι το κλάμα της απογοήτευσης.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Clal (@claricehudson) στις Φεβ 7, 2016, 10:32μμ PST#11 Υπάρχουν πολλά τραγούδια που σε κάνουν να κλαις ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.#12 Αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το να διαβάσεις ένα λυπητερό βιβλίο πριν πάτε για ύπνο.#13 Έχει πάντα χαρτομάντηλα μαζί σου.#14 Αν βάφεσαι, η αδιάβροχη μάσκαρα είναι υποχρεωτική.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Renata Faoro Silva (@renatafaoro) στις Φεβ 20, 2016, 4:27μμ PST#15 Κάθε φορά που σου κάνουν μια επίπληξη στην δουλειά, ακόμα και αν είναι κάτι ασήμαντο, βάζεις τα κλάματα.#16 Το να διαβάζεις στενάχωρες ειδήσεις μπορεί να σε κάνει να κλάψεις πολύ.#17 Δεν μπορείς να κοιμηθείς, αν υποψιάζεσαι πως κάποιος που μίλησες κατά την διάρκεια της μέρας είναι στεναχωρημένος.
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.