ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα έχουν μία διαφορετική εξέλιξη από αυτή που περιμένατε. Ίσως να πρέπει να διεκδικήσετε κάτι που σας ανήκει, ή να πρέπει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν μία νομική υπόθεση. Οι σχέσεις περνούν από προβληματισμούς, αναστατώσεις και ίσως κάποια απομάκρυνση να σας δώσει σαν αποτέλεσμα, μία θετική έκβαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε λοιπόν την τιμητική σας, μιας και αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους αποκτούν μεγαλύτερη ουσία και συνειδητοποιείτε τι ρόλο παίζει ο κάθε ένας που βρίσκεται στην ζωή σας. Όλοι λοιπόν αποκτούν την δική τους θέση στο μυαλό και την καρδιά σας και έτσι μπορείτε να περάσετε στον επόμενο κύκλο ζωής με χρήσιμες γνώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στιγμή για να κάνετε μία πολύ σημαντική ενδοσκόπηση έφτασε. Οι καταστάσεις σας υπενθυμίζουν ότι κάτι δεν κάνετε καλά, ή κάτι δεν το βλέπετε με σωστό τρόπο. Η εργασία και ότι αφορά την καθημερινότητά σας, θέλει επανεξέταση και σίγουρα το επόμενο διάστημα θα αλλάξετε πλεύση. Μην δημιουργήσετε με τους άλλους εντάσεις, μάλλον θα έχετε μετά πολλά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανησυχείτε για την πορεία μιας σχέσης και αν είστε γονείς, η φροντίδα για ένα σας παιδί θα σας εξαντλήσει και συναισθηματικά. Κάποιοι από σας θα πάρετε μία πολύ σημαντική απόφαση που αφορά την προσωπική σας ζωή και ίσως είναι εκείνο που περιμένατε να κάνετε το τελευταίο διάστημα για να νιώσετε αρκετά πιο καλά με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Τώρα ξέρετε γιατί περιμένατε τόσο καιρό για να πάρετε αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος αυτή σας δίνει αρκετή δύναμη να προχωρήσετε με νέα δεδομένα σε επαγγελματικά βήματα. Βέβαια τίποτα δεν αποκτιέται εύκολα αν δεν το προσπαθήσετε αρκετά. Η οικογένεια θέλει να σας δώσει την φροντίδα της, αλλά μάλλον το αντίθετο γίνεται στο τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος θέλει να κάνει επιτέλους κάτι ξεχωριστό για σας. Είναι η περίοδος που τα θαύματα έχουν θέση στην ζωή σας και εσείς δεν έχετε παρά να τα απολαύσετε. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σας έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά αυτή την περίοδο έρχεται μία ψυχική ανάταση που θα την νιώσετε σε όλο της το μεγαλείο.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε ποιο ουσιαστικά οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν και που βρίσκονται στα άμεσα γεγονότα των ημερών. Κάποια νέα δραστηριότητα ή μία νέα πηγή εισοδήματος θα σας δώσει την ικανοποίηση και την ασφάλεια που χρειάζεστε. Συναισθηματικά, σας χαρακτηρίζουν μόνο οι ουσιαστικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου είναι πολύ σημαντική για σας, εφόσον το φαινόμενο αυτό γίνεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Θα έχετε μία αναστάτωση σε προσωπικό επίπεδο και πολύ πιθανόν να πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Η χρονική αυτή περίοδος είναι πολύ ιδιαίτερη και σίγουρα δεν θα είστε ίδιοι όταν περάσει η επιρροή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν για κάποιους λόγους πρέπει να αλλάξετε εργασιακό χώρο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Βέβαια μην νομίζετε ότι οι μέρες αυτές θα έχουν κάτι το συνηθισμένο. Οι καταστάσεις θα σας δείξουν ότι οι κάποιοι που βρίσκονται κοντά σας δεν παίζουν και το πιο καθαρό παιχνίδι σε πολύ σημαντικές για σας αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρίσκεστε σε μία πολύ σημαντική περίοδο της ζωής σας. Τα γεγονότα σας ξεπερνάνε σε φαντασία και από την μια στιγμή στην άλλη βρίσκεστε εκτεθειμένοι σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Αν έχετε περάσει μία συναισθηματική απώλεια τον τελευταίο μήνα, η Πανσέληνος θέλει να σας δώσει κουράγιο και δύναμη για το αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας κάνουν να ασχοληθείτε έντονα. Μπορεί να αλλάξετε κατοικία, να φροντίσετε τον χώρο σας, ή και να ασχοληθείτε με μία νέα επαγγελματική βάση. Οι συνθήκες θα είναι καθοριστικές ώστε να τελειώσετε ένα έργο που έχετε αναλάβει και έχει καθυστερήσει η ολοκλήρωση του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ταξίδι, σπουδές και επικοινωνία θα είναι το μενού των ημερών. Οι επαφές σας με τους άλλους θα έχουν να σας δώσουν διαφορετικά και ποικίλα συναισθήματα χαράς και λύπης. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για να μπει στην ζωή σας κάποιο νέο άτομο. Ακόμη και οι συναντήσεις με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, έχουν μία ξεχωριστά όμορφη ατμόσφαιρα, χαράς και καλής συνεννόησης.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.