12χρονο κορίτσι που απήχθη και ξυλοκοπήθηκε από άνδρες, διασώθηκε από 3 λιοντάρια

Οι γυναίκες που ζουν στην Αιθιοπίααντιμετωπίζουν μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Ζουν σε διαρκή κίνδυνο και φόβο ότι θα απαχθούν, βιαστούν, ή ακόμη και θα εξαναγκαστούν σε γάμο.
Σύμφωνα με το NBC News, οι απαγωγέςνεαρών κοριτσιών έχουν καθιερωθεί ως έθιμο του γάμου στην Αιθιοπία. Σχεδόν το 70% των γάμων στην Αιθιοπία εξαναγκάζονται από απαγωγές, και γενικά ασκούνται στις αγροτικές, φτωχές περιοχές όπου ζουν οι περισσότεροι από τα 71 εκατομμύρια κατοίκων της χώρας.

Ένα 12χρονο κορίτσι απήχθη και ξυλοκοπήθηκε από άνδρες. Οι άνδρες προσπαθούσαν να την αναγκάσουν σε ένα γάμο, και εκείνη έλειπε για μια ολόκληρη εβδομάδα. Με την οικογένειά της να ανησυχεί και την αστυνομία να ψάχνει μανιωδώς για το μικρό κορίτσι, φαινόταν σαν να είχε χαθεί κάθε ελπίδα. Αλλά αυτό ήταν μέχρι που 3 άγρια λιοντάρια έσωσαν τη ζωή της.Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι στα περίχωρα της Bita Genet, ήταν εμφανώς χτυπημένο. Το πιο σημαντικό ήταν, ότι βρήκαν το κοριτσάκι να φρουρείται από 3 λιοντάρια που φαινόταν να έχουν διώξει μακριά τους απαγωγείς της.

Ο αστυνόμος Wondimu Wedajo, λέει, «Στάθηκαν φρουροί μέχρι να την βρούμε και στη συνέχεια την άφησαν σαν δώρο και πήγαν πίσω στο δάσος.»Ο Stuart Williams, ένας ειδικός της άγριας ζωής, λέει ότι το κλάμα του μικρού κοριτσιού μπορεί να έσωσε τη ζωή της.

«Το κλαψούρισμα ενός μικρού κοριτσιού θα μπορούσε να εκληφθεί ως νιαούρισμα από ένα νεογέννητο λιονταράκι, το οποίο με τη σειρά του θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί δεν την έφαγαν.»Ολόκληρη η πόλη αποκαλεί την ιστορία θαύμα.

“Όλοι πιστεύουν ότι είναι ένα θαύμα, γιατί κανονικά τα λιοντάρια επιτίθενται στους ανθρώπους.”

Ανεξάρτητα από το αν αυτό ήταν θεϊκή παρέμβαση ή απλά σύμπτωση, είναι συγκινητικό να ακούμε θετικά πράγματα να συμβαίνουν σε μια χώρα όπως η Αιθιοπία. Η αστυνομία έχει βρει μόνο τέσσερις από τους επτά άνδρες που εμπλέκονται σε αυτό το έγκλημα, και εξακολουθούν να ψάχνουν για τους υπόλοιπους.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.