recent

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Tα εντυπωσιακά νέα γραφεία του Ιnstagram είναι εμπνευσμένα από το ίδιο το app και αποτελούν τον χώρο που θα ήθελες να δουλεύεις

Tα εντυπωσιακά νέα γραφεία του Ιnstagram είναι εμπνευσμένα από το ίδιο το app και αποτελούν τον χώρο που θα ήθελες να δουλεύεις

H ομάδα του υπερεπιτυχημένου app, το οποίο αγοράστηκε από το Facebook για 1 δισ. δολάρια το 2012, απέκτησε το δικό της τριώροφο κτίριο σε απόσταση αναπνοής από την κύρια έδρα του Facebook στο Menlo Park της Καλιφόρνια.
Το Instagram συνεργάστηκε με την εταιρεία σχεδιασμού Gensler για να δημιουργήσει ένα νέο χώρο που θα δίνει την αίσθηση μιας “3D έκδοσης της εφαρμογής” σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Οι νέοι χώροι εντυπωσιακής αισθητικής εκτείνονται σε πάνω από 6000 τ.μ..

Περίπου 350 εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στα καινούργια γραφεία τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνες σε κάθε όροφο, βιβλιοθήκες, χώρους χαλάρωσης, καφέ και αίθουσες συνεδριάσεων. Τα open space γραφεία και οι ειδικοί χώροι εργασίας ανανεώθηκαν και επιπλέον υπάρχουν πολλοί νέοι χώροι ειδικά φτιαγμένοι για την “τέλεια φωτογραφία”.

Στο λόμπι του κτιρίου υπάρχουν μεγάλες οθόνες στις οποίες προβάλλονται φωτογραφίες χρηστών ενώ κάποιοι χώροι είναι χρωματισμένοι και φωτισμένοι έτσι ώστε να θυμίζουν τα χαρακτηριστικά έντονα χρώματα της εφαρμογής. Το Blue Bottle Coffee που φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους εργαζόμενους, είναι εξοπλισμένο με πάγκους εργασίας για όσους επιθυμούν να εργάζονται σε διαφορετικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όμως και τα γραφεία εργασίας τα οποία βρίσκονται σε μαι αίθουσα λουσμένη στο φυσικό φως, είναι προσαρμοσμένα ώστε όποιος επιθυμεί να μπορεί να εργάζεται όρθιος, μια πρακτική που κερδίζει συνεχώς έδαφος μεταξύ μεγάλων εταιρειών.



Ο διάδρομος με τα σκηνικά για την “τέλεια φωτογραφία”(Φωτό. : Christophe Wu)


Το lounge (Φωτό. : Justin Aguilar)


Η βιβλιοθήκη Bookstagram (Φωτό. : Justin Aguilar)


H τραπεζαρία των συσκέψεων (Φωτό. : Christophe Wu)



Mια από τις κουζίνες (Φωτό. : Justin Aguilar)


Το καθιστικό της βιβλιοθήκης (Φωτό. : Christophe Wu)


Το lounge (Φωτό. : Justin Aguilar)


Συνεδριακή αίθουσα (Φωτό. : Justin Aguilar)


Συνεδριακή αίθουσα (Φωτό. : Christophe Wu)


Διάδρομος του κτιρίου με φωτογραφίες χρηστών


Το μίνιμαλ σαλόνι (Φωτό. : Justin Aguilar)


Μια από τις κουζίνες του κτιρίου (Φωτό. : Christophe Wu)


Τα γραφεία εργασίας (Φωτό. : Christophe Wu)


(Φωτό. : Justin Aguilar)





Loading...
loading...
recent
Από το Blogger.