Έχεις μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα ιδανικά haircuts για 'σένα!

Μετά το ασύμμετρο καρέ που δοκίμασες πριν καιρό, έβαλες στόχο να μακρύνεις τα μαλλιά σου, ώστε κάποιες μέρες να τα ισιώνεις και κάποιες άλλες να δημιουργείς πρωτότυπα διάφορα χτενίσματα. Αντί για αυτό όμως, προλαβαίνεις μόνο να τα λούσεις και να τα χτενίσεις κι έτσι δείχνουν εντελώς ουδέτερα και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Μήπως, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία αλλαγή, που θα σου εξασφαλίσει ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα; Φυσικά, δεν χρειάζεται να αλλάξεις το μήκος των μαλλιών σου, αλλά κάποια μικρή λεπτομέρεια που θα μεταμορφώσει το στιλ τους. Πάρε ιδέες και διάλεξε το haircut που σου ταιριάζει.

Κόψε αφέλειες

Η Jessica Biel το δοκίμασε και εμείς κάπως ζηλέψαμε. Ο συνδυασμός με τα μακριά μαλλιά της δείχνει υπέροχος και το νέο της haircut μοντέρνο και ενδιαφέρον. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!


Μπορείς να τα φέρεις όλα στο ίδιο μήκος

Καταργώντας τις ασυμμετρίες, μπορείς να πετύχεις ένα εξαιρετικό haircut, απίστευτα κομψό και θηλυκό. Ειδικά, αν έχεις αρκετά λεπτή τρίχα, μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα το συγκεκριμένο κούρεμα, μιας και θα στρώνουν εύκολα τα μαλλιά σου. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Gwyneth!


Κόντυνε λίγο παραπάνω τα μπροστά ή τα πίσω

Μια μικρή ασυμμετρία έχει ενδιαφέρον και το haircut της Cara Delevingne θα στο αποδείξει. Άφησέ τα ίσια ή δημιούργησε ανάλαφρες μπούκλες και τα μαλλιά σου θα δείχνουν υπέροχα κάθε στιγμή.


Τόνισε τις μπούκλες σου

Αν έχεις μακριές μπούκλες, τόνισέ τις ακόμη περισσότερο με το σίδερο ή με κάποιο προϊόν. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να κάνει τις απαραίτητες αναπαίσθητες αλλαγές, που θα τις κάνουν να φαίνονται έντονες και λαμπερές.

 
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.