recent

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με αυτή την ρύθμιση θα «κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook.

Με αυτή την ρύθμιση θα «κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook.


Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook.
Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς. Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή. Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

*βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό πρέπει να είστε αποσυνδεδεμένοι από όλες τις συσκευές που έχει συνδεθεί με τον λογαριασμό σας. (Ασφάλεια -> Από που έχω συνδεθεί και πατήστε να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές)


Βήμα 1

Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο βελάκι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings).

Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)




Βήμα 2

Πατάμε επεξεργασία στην επιλογή με την ονομασία–> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use).


Βήμα 3

Mετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Αν είμαι συνδεδεμένος”. Τώρα κάθε φορά που είστε εκτός σύνδεσης ή έχετε απενεργοποίηση την συνομιλία δεν θα εμφανίζεται ο χρόνος δίπλα στο όνομα σας στους φίλους σας.

 

Loading...
loading...
Από το Blogger.