Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι του Epsilon μετά την απειλή για απεργία -Κανονικά θα βγουν οι εκπομπές  - Media

Mετά την προειδοποιητική επιστολή που απέστειλαν οι εργαζομένοι του Epsilon Tv, στην οποία έκαναν λόγο ότι θα προχωρήσουν σε αναστολή των εκπομπών, καθώς δεν...
έχουν χρήματα ούτε καν για να πάνε στις δουλειές τους, αφού έμεναν απλήρωτοι για δύο μήνες, η διοίκηση κινητοποιήθηκε και κατέβαλε τα δεδουλευμένα του Αυγούστου.
Η εργοδοσία πλήρωσε τον ένα μήνα, καθώς χρωστά και δεδουλευμένα Σεπτεμβρίου ωστόσο οι εργαζόμενοι, σε ένδειξη καλής θέλησης, αποφάσισαν να μην προβούν σε αναστολή των εκπομπών όπως είχαν προειδοποιήσει.

Σε επιστολή τους που είχαν στείλει την Δευτέρα, την οποία και υπογράφουν εκ μέρους των εργαζομένων οι αρχισυντάκτες όλων των εκπομπών εκτός από εκείνες των Τατιάνας Στεφανίδου, Νίκου Ευαγγελάτου και Αννίτας Πάνια, ζητούσαν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι περιέγραφαν πως δεν υπάρχει ούτε βενζίνη για να μεταβούν για ρεπορτάζ και προειδοποιούσαν για αναστολή των εκπομπών από σήμερα, Τετάρτη.

Την επιστολή παρουσίασε χθες το star.gr

«Δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι»

«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι... Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή.

Στην επιστολή, οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ο,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητούν από τη διοίκηση την «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα. Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα», καταλήγουν οι εργαζόμενοι...
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.