Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη ηθοποιό! Κατηγορείτε για διακίνηση απαγορευμένων ουσιών….

Μια είδηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο Hollywood έσκασε σαν βόμβα τις τελευταίες ώρες.
Η εγκυμονούσα σύντροφος του Ashton Kutcher, Mila Kunis όπως όλα δείχνουν εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο που αν ισχύει θίγει τη μέχρι τώρα εικόνα της.

Μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών το RadarOnline δημοσιοποιεί πως η ηθοποιός είναι μπλεγμένη σε διακίνηση απαγορευμένων ουσιών και πώληση κλεμμένων κοσμημάτων. Όπως αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο, η εγκυμονούσα, είχε γίνει πρεσβευτής της εταιρείας Gemfields, με έδρα της την Βρετανία που φέρεται ότι ανήκει στο κολομβιανό συνδικάτο διακίνησης απαγορευμένων ουσιών El Dorado. Υπέγραψε το συμβόλαιο της το 2013 γνωρίζοντας πως θα είναι η πρεσβευτής της εταιρίας που παράγει σπάνιους χρωματιστούς πολύτιμους λίθους σε όλο τον κόσμο.


Πηγή ανέφερε στο site για την εταιρία αυτή: «Το El Dorado είναι ένα από τα μεγαλύτερα cartel διακίνησης ουσιών παγκοσμίως και θεωρείται, πως είναι υπεύθυνο για τη μισή και βάλε ποσότητα ουσιών που διακινούνται στους δρόμους της Αμερικής».


Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Mila Kunis συνεργαζόμενη με αυτή την εταιρία και εν αγνοία της, βρέθηκε μπλεγμένη σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση από την ίδια ή το περιβάλλον της. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε γνώριζε για τα παραπάνω, είτε όχι, οι κατηγορίες αυτές είναι εναντίον της.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.