Η τέλεια Φθινοπωρινή απόχρωση Μανικιούρ

Η τέλεια φθινοπωρινή απόχρωση του μανικιούρ σας είναι αυτή. Κάθε φθινόπωρο ψάχνουμε βερνίκια νυχιών που να ακολουθούν το στυλ της περιόδου. Αναζητούμε βερνίκια μεστά, καπνισμένα, γήινα, neutral.
Κλασικές αποχρώσεις του μπορντό και του μούρου. Αν αγαπάτε τα χρώματα θα την λατρέψετε. Πλούσια, βαθιά, κρεμώδης, κομψή και statement. Ένα χρώμα μανό που παίζει ανάμεσα στο σκούρο ροζ τριανταφυλλί, το μπορντό και την απόχρωση του κάστανου.

Η όψη του δείχνει σαν σκονισμένο βαθύ ροζ με τόνους του δαμασκηνί και του καφέ. Οι περιγραφές που μπορεί να δώσει κανείς σε αυτή την απόχρωση ποικίλουν, σίγουρα όμως δεν πρόκειται για απλό και συνηθισμένο μπορντό ή κόκκινο μανό.

Είναι θαμπό και αυτό ακριβώς είναι που το κάνει μοναδικό. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας κάποια τονικότητα από τις προηγούμενες θα αναδειχθεί περισσότερο. Ή ανάλογα με το φως αλλάζει σαν χαμαιλέοντας. Ένα στυλ μανικιούρ πραγματικά ευέλικτο και όμορφο.Σαν χρώμα, μανό, θεωρείται ως ένα από τα πλέον δημοφιλή του Instagram και Pinterest. Το όνομα του Angora Cardi.Μπορείτε να περάσετε και με ένα ματ top coat για ένα nail look ακόμα πιο φθινοπωρινό.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.