Πατέρας της Άννυ: Βρήκα την κόρη μου νεκρή, έπαθα σοκ και πήρα ναρκωτικά - Δεν αντέχω να μιλήσω για το μετά

Δεν αντέχω να μιλήσω για το μετά...

Στην τελική ευθεία με τις απολογίες των κατηγορουμένων  ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας μπήκε η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ.

Όπως είναι γνωστό ,ο...
πατέρας της ανήλικης Στανισλάβ Μπακατζίεβ κατηγορείται ότι μαζί με τον φίλο του Νικολάι Αμεντοφ, δολοφόνησαν και τεμάχισαν το παιδί του, τον Απρίλιο του 20015.

Ο κατηγορούμενος πατέρας της Άννυ, είπε στο δικαστήριο, ότι δεν θέλει να μιλήσει για τα όσα έγιναν μετά το θάνατο της μικρής, διότι - όπως ετεροχρονισμένα ισχυρίζεται  - ούτε και ο ίδιος δεν θα αντέξει και θα λιποθυμήσει.

Με δάκρυα στα μάτια ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι βρήκε την κόρη του νεκρή, έπαθε σοκ και στη συνέχεια πήρε πολλά ναρκωτικά - «δεν ξέρω που βρισκόμουν» είπε χαρακτηριστικά.  Ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να πει κουβέντα  για τις συνθήκες τεμαχισμού του παιδιού, ούτε απάντησε στις συνεχείς σχετικές ερωτήσεις του προέδρου της έδρας για το τι έγινε μετά.

«Έχω πολλά να πω αλλά δεν μπορώ είναι εδώ η μητέρα της Άννυ δεν θα αντέξει», είπε και συμπλήρωσε είχα πάθει σοκ. Στο σημείο αυτό, η μητέρα της μικρής που είναι επίσης κατηγορούμενη φώναξε προς τον κατηγορούμενο και πατέρα του παιδιού της: «Γιατί;  Το σκότωσες το παιδί;» ... Αμέσως μετά αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα...

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.