Μήπως Τον Μοιράζεσαι;

Έχεις υποψίες ότι σε απατάει ο σύντροφός σου; Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο έρωτας, ό,τι και να λέμε, δεν την αντέχει την απιστία . Αλλά ούτε και την αμφιβολία. Η υποψία και η συνεχής έννοια μήπως και δεν είστε δύο στη σχέση, μήπως και μοιράζεσαι τον σύντροφό σου με κάποια άλλη γυναίκα, είναι τρομερό συναίσθημα .
Αλλά, ωστόσο, πρέπει να προσέχεις πάντα, μήπως οι υποψίες σου είναι υπερβολικές και απλά τον αδικείς με παράλογη ζήλεια.

Πότε είναι πιο πιθανό να έχεις να κάνεις με έναν σύντροφο που είναι άπιστος; Ποιες συνθήκες είναι εκείνες που θα σε προειδοποιήσουν, πως ίσως και να τον μοιράζεσαι; Πάμε να δούμε τις πιο επικίνδυνες περιπτώσεις, που πραγματικά θα πρέπει να έχεις τον νου σου.

Αν τον γνώρισες ενώ είχε σχέση

Είναι λογικό, ένας άντρας που δεν είχε πρόβλημα να απατήσει μια φορά στη σχέση του, να το κάνει και δεύτερη, ή ακόμα περισσότερο, να το έχεις σύστημα . Αν ο σύντροφός σου ήταν σε σχέση όταν γνωριστήκατε, και την διέλυσε για να είναι μαζί σου, μπορεί βέβαια να είχε μια σχέση ήδη προβληματική. Μπορεί κάλλιστα να σε ερωτεύτηκε παράφορα, και στην πραγματικότητα να μην είναι το στιλ του η απιστία. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Είναι ένας άντρας που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξαναζήσει την ένταση μιας παράλληλης σχέσης, γιατί ακόμα και αν δεν το είχε κάνει πριν από εσένα, τώρα ξέρει πώς είναι και δεν έχει και τόσες αναστολές .

Αν είχατε σχέση, και σου δήλωνε ότι δεν είναι μονογαμικός

Εννοείται, ότι καλό είναι να είναι κάποιος ειλικρινής. Αλλά το να έχει «κουλτούρα» πολυγαμικού, που αγαπάει τις πολλές και ανοιχτές σχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις, δεν είναι κάτι που το παλεύεις εύκολα. Ίσως να σε αγαπάει πολύ, και να μπορεί να τιθασεύσει τον εαυτό του, για να μην σε στεναχωρήσει, αν ξέρει ότι σε πειράζει και ζηλεύεις. Είναι όμως μια παραχώρηση που κάνει, και δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να την τηρήσει για πάντα.

Αν είναι προϊστάμενος με γυναίκες υπαλλήλους

Όπως και να το ιάνουμε, η εξουσία ασκεί γοητεία . Ανεξάρτητα από το πόσο πιστός είναι ή θέλει να είναι, αν περιστοιχίζεται από γυναίκες, και αν μάλιστα είναι και ανώτερός τους, θα αντιμετωπίσει πολλούς πειρασμούς. Για τις γυναίκες, ένας άντρας με κύρος, έχει πολύ μεγαλύτερη γοητεία. Είναι κάτι σαν έπαθλο. Οπότε, είναι σχετικά σίγουρο, ότι θα πολιορκηθεί ερωτικά . αν θα κρατήσει χαρακτήρα, είναι θέμα και χαρακτήρα, αλλά και συγκυριών. Θα πρέπει πάντα να είσαι έτοιμη για έκπληξη.

Αν έχει οικογενειακό ιστορικό με απιστία

Αν ο πατέρας του ήταν άπιστος, αν χώρισε λόγω μιας άλλης γυναίκας, έχει δύο δρόμους που μπορεί να πάρει: ή απεχθάνεται τελείως την συμπεριφορά, γιατί τον έκανε να πονέσει, ή ακόμα και χωρίς να το θέλει, ακολουθεί το πρότυπο του πατέρα του, γιατί είναι πολύ δυνατό. Πολλοί άνθρωποι, κάνουν όσα παιδιά έχουν και οι γονείς τους, χωρίζουν στην ίδια ηλικία που χώρισαν οι γονείς τους, και γενικά επαναλαμβάνουν ένα πρότυπο, που μπορεί να το καταλαβαίνουν ότι είναι νοσηρό, τους είναι όμως γνώριμο. Θέλει προσοχή.

Αν είσαστε μαζί από παιδιά

Είναι πολύ τρυφερή σχέση, ένας εφηβικός έρωτας που εξελίσσεται σε μια ιστορία ζωής. Έχει όμως και το πρόβλημα, του ότι μένει πάντα ένα απωθημένο, ότι δεν «ταξίδεψαν» οι σύντροφοι σε άλλες σχέσεις, δεν γνώρισαν άλλους ανθρώπους. Μπορεί για πολλά χρόνια, να μην έχει καμία σημασία. Έρχεται όμως κάποια στιγμή, που αυτό το πρόβλημα θα φανεί. Θέλει να είσαι σε ετοιμότητα και αν αγαπάς τον σύντροφο σου, να απομακρύνεις την κούραση με το να σταματήσεις την οικειότητα! Πρέπει να γοητεύσεις τον σύντροφό σου πάλι από την αρχή, γιατί έχετε γίνει οικογένεια από μικροί, και δεν προλάβατε να γίνετε κανονικοί εραστές . ίσως να έχει έρθει η ώρα να τον αποπλανήσεις ξανά!
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.