Σπαράζουν καρδιές: Το σοκαριστικό σημείωμα του άντρα που κρεμάστηκε σε άλσος στο Μοσχάτο - "Συγγνώμη παιδί μου, δεν είχα άλλο δρόμο"

Ο 39χρονος οικογενειάρχης, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προσωπικά προβλήματα που είχαν να κάνουν με θέματα υγείας, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και προβλήματα στα ενδότερα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.
Τα συνδυασμένα γεγονότα τον είχαν καταβάλει και στην κυριολεξία είχαν καταρρακώσει την ψυχολογική του υγεία.
Η μεγάλη απόφαση

Σήμερα το πρωί, φαίνεται πως πήρε την μεγάλη απόφαση να βάλει τέλος στην ζωή του.

Έφυγε από το σπίτι του χωρίς να πει το παραμικρό στην σύζυγο του, αλλά και στο ανήλικο αγοράκι του. Ο 39χρονος είχε ήδη επισκεφθεί τις προηγούμενες ημέρες κατάστημα της περιοχής και είχε προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά για την δημιουργία του βρόγχου, που θα έκοβε το νήμα της ζωής του χθες το απόγευμα, σε απόμερο σημείο αλσυλλίου, στην περιοχή του Μοσχάτου στην συμβολή των οδών Ελευθερίας και Πίνδου.

Ο 39χρονος αυτόχειρας περιπλανώμενος για μερικά λεπτά της ώρας στο αλσύλλιο, επέλεξε τελικά το σημείο, αλλά και το δέντρο, στο οποίο θα περνούσε τον αυτοσχέδιο βρόγχο, που είχε ήδη δημιουργήσει.


Η τραγική κατάληξη και το σημείωμα

Το -αιωρούμενο από το βρόγχο- πτώμα είδε ένας περαστικός από το σημείο σήμερα το μεσημέρι στις 12:15, όταν είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του. Σοκαρισμένος από το θέαμα ειδοποίησε την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για τον 39χρονο οικογενειάρχη.

Οι αστυνομικοί, στο σημείωμα που βρήκαν στην βάση του δέντρου, διαπίστωσαν και την ταυτότητα του αυτόχειρα και επιπλέον από την ταυτότητα που είχε στις τσέπες του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η σύζυγος του, η οποία υπέστη σοκ στο άκουσμα της είδησης και δεν ήταν πια σε θέση να υποστεί την μαρτυρική στιγμή της αναγνώρισής του πτώματος του άνδρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις αναφορές σε προσωπικά και οικογενειακά του ζητήματα, ο αυτόχειρας καταλήγει στο σημείωμα του, ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη από το παιδί του, γράφοντας πως δεν ειχε άλλο δρόμο επιλογής.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.