Πεζοναύτης κάνει κρυφή πρόταση γάμου στην κοπέλα του που νομίζει πως πρόκειται για μια συνηθισμένη φωτογράφηση

Όταν πρωτογνωρίστηκε αυτό το ζευγάρι από την Alabama, η Lauren Collett και ο Noah Click, τους έμεναν μόλις 37 μέρες μαζί πριν ο νεαρός φύγει για την εκπαίδευσή του στο Ναυτικό.
Κι όταν τελικά ο Noah έφυγε, αντάλλαζαν συνεχώς γράμματα με τη Lauren και μέσα σε ένα χρόνο κατάφεραν να είναι ακόμα μαζί, αν και ο Noah ήταν αναγκασμένος να λείπει εβδομάδες ολόκληρες από το σπίτι, κάποιες φορές ακόμα και μερικούς μήνες, χωρίς να μπορεί να μιλήσει με την αγαπημένη του, αφού ταξίδευε σε όλο τον κόσμο, λόγω δουλειάς.Παρά τις δυσκολίες και τις τόσες προκλήσεις, το ζευγάρι τα είχε καταφέρει κι αυτό το γεγονός ήταν ένα ακόμα κίνητρο να τους κρατάει αγαπημένους μαζί ακόμα κι όταν ήταν μακριά ο ένας από τον άλλον. Όταν, όμως, ο Noah πληροφορήθηκε την επικείμενη επιστράτευσή του, ήξερε ότι δεν μπορούσε να καθυστερήσει άλλο και ήθελε διακαώς να κάνει την πρόταση γάμου του στην κοπέλα που αγαπούσε.

“Από το πρώτο κιόλας λεπτό, ήξερα ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Ήμασταν σε μια εκδρομή στο σπίτι ενός φίλου όταν φιληθήκαμε και από τότε ήταν μαγικά.” λέει ο Noah. “Η Lauren, είναι η καλύτερη φίλη μου. Είναι εκείνη που θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Αγαπάω το κάθε τι σε αυτήν. Είναι τέλεια.”
Έτσι, πριν φύγει, αποφάσισε να στήσει μια φωτογράφιση με τον ίδιο και την Lauren σαν αναμνηστική για την επιστράτευσή του, αλλά κρυφά σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου στη διάρκεια της φωτογράφισης. Κι ενώ το ζευγάρι έπαιρνε διάφορες στάσεις για τη φωτογράφιση, κάποια στιγμή η Lauren γύρισε και ξαφνιασμένη είδε τον Noah γονατισμένο.

“Δεν είχα ιδέα ότι θα το έκανε πριν φύγει και ειλικρινά χαίρομαι που το έκανε γιατί απλά πλέον ξέρω ότι θα γυρίσει για να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας.” λέει η Lauren. “Θα είναι πραγματικά δύσκολο. Θα είναι μια σκληρή μάχη για τους επόμενους μήνες που θα λείπει, αλλά ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε και όταν γυρίσει θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε.”Δείτε τί έγινε ακριβώς στη φωτογράφιση που τελικά κατέληξε σε μια τόσο ρομαντική πρόταση γάμου…
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.