Μια άγρια Πανσέληνος

Συνήθως τις ολοκληρωτικές φάσεις τις Σελήνης, Νέα Σελήνη δηλαδή και Πανσέληνο, τις αγαπάμε πολύ γιατί ευνοούν τον έρωτα. Η Νέα Σελήνη είναι τέλεια για νέα ξεκινήματα και φλερτ, η Πανσέληνος είναι θεμέλιο για να γίνει ένα επόμενο, πιο σοβαρό βήμα.
Όλα αυτά, όταν έχει θετικές όψεις κατά την φάση της ολοκλήρωσης. Όταν είναι μανιασμένη και εκτός εαυτού, σαν κακομαθημένο κορίτσι, όπως θα είναι σε αυτήν την φθινοπωρινή Πανσέληνο, πρέπει να την προσέχουμε! Έχει άγριες διαθέσεις!


Πανσέληνο στον Κριό: πάντα θέλει προσοχή

Η Σελήνη κατά το διήμερο που περνάει από το αρσενικής ποιότητας και άκρατου παρορμητισμού ζώδιο του Κριού απαιτεί πάντα προσοχή. Είναι σε κόντρα ρόλο, όπως και όταν περνάει από τον Αιγόκερω. Πόσο μάλλον, όταν έχουμε μια Πανσέληνο εδώ, και σε δύσκολη σχέση με τον Ουρανό, τον Ερμή, τον Πλούτωνα, τον Άρη! Όλο το ουράνιο σύστημα χορεύει σε ρυθμούς αλλαγής, αλλά οι αλλαγές δεν είναι ποτέ αναίμακτες.

Άνεμος ελευθερίας

Αυτή θα είναι η βασική απαίτηση αυτής της Πανσελήνου, η ελευθερία μας. Αυτό είναι κακό; Συνήθως όχι. Αλλά εδώ μιλάμε για ακραίες τάσεις. Μιλάμε για μια τόσο έντονη ανάγκη ελευθερίας, που τελικά καταργείται η ίδια η σχέση! Αν δεν ανεχόμαστε να κάνουμε καμία παραχώρηση, καμία θυσία, αν δεν δίνουμε ούτε ένα τόσο δα κομματάκι από την ψυχή μας στον άλλον, για ποια σχέση θα μιλάμε;

Και άνεμος απιστίας;

Ε… Βασικά ναι… Ειδικά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, και ακόμα πιο ειδικά οι του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους, ας προσέξουν πάρα πολύ την τάση τους να κοιτάζουν δεξιά και αριστερά για ερωτικές ευκαιρίες. Θα υπάρχει μια τάση απιστίας που θα έχει τον χαρακτήρα εκδίκησης. Ειδικά όσοι είναι στον παρορμητικό σταυρό και έχουν σχέση με άλλον εκπρόσωπο από τον ίδιο σταυρό, σε οποιονδήποτε συνδυασμό θα έχουν ακραία φαινόμενα. Κάθε κίνηση όμως που θα γίνει σε αυτήν την άγρια Πανσέληνο θα έχει επιπτώσεις αργότερα, σκεφτείτε τι θα κάνετε.

πηγή:oroskopos.tv
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.