Το μπουλντόγκ με τα δύο πόδια που έχει λιώσει το ίντερνετ

Μπορεί να έχει μόνο δύο πόδια, όμως ο Μπονσάι είναι από τα πιο όμορφα και γεμάτα ενέργεια κουτάβια. Είναι ένα μπουλντόγκ μόλις έξι μηνών και πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, με αποτέλεσμα να γεννηθεί με μισή σπονδυλική στήλη και να του λείπει και το πίσω μέρος του σώματός του, μαζί και τα πίσω πόδια του.
Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα σκυλιά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, κάνοντάς τον πραγματικό ήρωα του YouTube. Όπως άλλωστε φαίνεται και από τις εικόνες στο βίντεο, παρά το ότι πάσχει από τόσο σοβαρή αναπηρία, δεν χάνει με τίποτα το κέφι του, και είναι σε θέση να μπορεί να παίζει με τα παιχνίδια του, ή να κάνει βόλτες με το αμαξάκι που του έχει αγοράσει το αφεντικό του.

Ο έξι μηνών Μπονσάι πάσχει από μία ασθένεια που εμφανίζεται και στους ανθρώπους και ονομάζεται υποπλασία (εμφανίζεται σε έναν από τους 25.000 ανθρώπους), όμως παρ’ όλα αυτά δεν χάνει το κουράγιο και το κέφι του. Το ίδιο και το αφεντικό του, το οποίο μέσω των φιλμ αυτών και ενός εράνου προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να αγοράσει έναν μηχανισμό με τεχνητά πόδια για τον μικρό του φίλο.


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.