Άντρες έτοιμοι για όλα

Αχ αυτοί οι άντρες… Όλο λέμε ότι δεν τους αντέχουμε, ότι δεν τους μπορούμε, ότι δεν μας καταλαβαίνουν, αλλά και όλο μας κλέβουν την καρδιά, όλο και κάποιο νέο άσσο βγάζουν από το μανίκι και τι να κάνουμε οι δόλιες οι γυναίκες, τους ερωτευόμαστε πάλι και πάλι από την αρχή.
Ειδικά όταν έχει πέσει κάποια ρήξη, κάποια διαφωνία και καταλαβαίνουν ότι το έχουν τραβήξει το σκοινί, αλλά πολύ περισσότερο όταν δεν έχετε ακόμα σχέση και θέλουν να σε πείσουν ότι είναι οι τέλειοι και οι μοναδικοί κάνουν κινήσεις που δείχνουν ότι είναι έτοιμοι για κάθε θυσία. Δες με ποιον τρόπο σου λέει ότι είναι τρελός για σένα κι ότι είναι έτοιμος για όλα!

Ξαφνικές αγάπες με τους δικούς σου

Συνήθως οι άντρες δεν τα πάνε πολύ καλά γενικά με τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα συναφή. Τους φτάνει και τους περισσεύει η δική τους οικογένεια . Αν τώρα ο καλός σου κάνει επίθεση αγάπης στους δικούς σου, μάλλον θέλει να πάει την σχέση σας πολύ παραπέρα από εκεί που είναι σήμερα.

Δώρα με σημασία

Οι άντρες θέλουν να έχει το ταίρι τους σέξι επιλογές στα ιδιαίτερα ρούχα, που τα βλέπει μόνον ο…βασιλιάς . Αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να τα κάνουν και δώρο… Αν ο καλός σου έχει έρθει όλο χαρά και πόθο και σου έχει φέρει κάτι τόσο ιδιαίτερο, που θα το απολαύσει ο ίδιος επάνω σου, δεν είναι περαστική σχέση, του έχεις γίνει εμμονή.

Ξαφνικά, καλύτερες συνήθειες

Αυτό κι αν είναι δείγμα ότι είναι τρελός για σένα. Δύσκολα, πολύ δύσκολα αλλάζουν οι άντρες. Αν είναι πρόθυμος να δεχτεί ότι δεν πρέπει να καπνίζει το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο ή κάνει και καμιά δουλειά στο σπίτι του πριν πας, είναι ερωτευμένος και το δείχνει με τον καλύτερο και πιο υγιή τρόπο.

Το πολύτιμο εμείς

Αν έχει αντικαταστήσει, ειδικά σε θέματα μελλοντικού σχεδιασμού, το εγώ του με το εμείς σας, είναι καθαρά δικό σου θέμα να αποφασίσεις αν θα ενώσεις την μοίρα σου μαζί του – ο ίδιος το θέλει σαν τρελός!

Σε ρωτάει αν σου αρέσει κάτι, και μετά στο χαρίζει

Δεν μιλάμε για μεγάλα πράγματα. Ακόμα και για ένα γλυκάκι, που θέλει να φέρει, σε ρωτάει. Μπορεί στο χρηματιστήριο του έρωτα να είναι πολύ υψηλά οι μετοχές των εκπλήξεων, αλλά στην πραγματικότητα το να θέλει να μάθει τι πραγματικά σε ευχαριστεί και όχι να κάνει του κεφαλιού του, είναι δείγμα μεγάλης αγάπης.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.