Πανσέληνος στον Κριό: Αγκαλιά με το Πάθος

Το αποκορύφωμα αυτού του κύκλου της Πανσέληνου έχει να κάνει με τη συμφιλίωση των σχέσεων στη ζωή μας, στις κοινότητές μας. Aυτό το μήνα έχουμε μια Πανσέληνο στον Κριό στις 16, Οκτωβρίου, 2016.Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό είναι η κορύφωση του κύκλου που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό την 1η Οκτωβρίου.
Το αποκορύφωμα αυτού του κύκλου της Πανσέληνου έχει να κάνει με τη συμφιλίωση των σχέσεων στη ζωή μας, στις κοινότητές μας, και στον κόσμο γενικότερα.

Ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, η Πανσέληνος πέφτει στο αντίθετο ζώδιο, τον Κριό. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου που δηλώνει την πρώτη θαρραλέα “ώθηση” του αναδυόμενου εγώ. Ο πλανητικός κυβερνήτης του Κριού είναι ο φλογερός πλανήτης Άρης. Ο Κριός ενθαρρύνει το πνεύμα του πρωτοπόρου και του τυχοδιώκτη και το αρχέτυπο του πολεμιστή.

Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε πλήρως το πάθος μας, αλλά και να γνωρίζουμε ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει εις βάρος των άλλων. Αντίθετα, η θυματοποίηση και το σύνδρομο του μάρτυρα είναι η σκιώδης πλευρά του Ζυγού και δεν τα πάει καλά στη γη του Κριού!

Είναι ενδιαφέρον ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αρμονίας, είναι η κυβερνήτης του Ζυγού.

Η “Ειρηνοποιός” και ο “Πολεμιστής” επισημαίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Αστρολογικά, η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν πολύ συμπληρωματικούς και παθιασμένους συντρόφους αποδεικνύοντας ότι είναι πιο εύκολο να αγαπήσεις, από το να κάνεις πόλεμο.

Σε προσωπικό επίπεδο, όταν ο Ήλιος σας πέφτει στις 21-22 μοίρες του Ζυγού στον γενέθλιο χάρτη σας, δείχνει που ισορροπείτε και εναρμονίζετε τις σχέσεις σας.

Οταν ο Ηλιος ειναι στις 21-22 μοίρες του Κριού δείχνει που θα πρέπει να αναφέρετε σαφώς τη δύναμή σας, να εκφράσετε τον εαυτό σας και να γίνετε πιο αυταρχικοί. Είναι όλα θέμα ισορροπίας (θυμηθείτε, το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζεται από την πλάστιγγα της δικαιοσύνης).

Θα χρειαστεί το «γνώθι σαυτόν» προκειμένου να πάρετε ότι θέλετε στη ζωή, αλλά θα πρέπει επίσης να σχετίζεστε με «το άλλο», προκειμένου να έχετε υγιείς σχέσεις. Που θα πρέπει να διαπραγματευτεί καλύτερους όρους για τον εαυτό σας; Που πρέπει να δείτε τα πράγματα από τη σκοπιά κάποιου άλλου;
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.