Νέες γνωριμίες και ζήλιες!

Κριέ, παίζεις με τη φωτιά! Το πρόβλημα όμως είναι ότι αντί να φοβηθείς και να κάνεις στην άκρη εσένα τόσο πιο πολύ σου αρέσει και χώνεσαι όλο και πιο βαθιά. Πρόσεχε πως θα διαχειριστείς τα νέα δεδομένα ειδικά στη δουλειά σου για να μην πέσει μπουρλότο.
Ταύρε, το ταίρι σου κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά εσύ δεν ικανοποιείσαι με τίποτα. Είσαι κολλημένη στα προβλήματά σου και αρνείσαι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είναι λογική αυτή;

Δίδυμε, σήμερα δεν σε βλέπω και πολύ καλά. Νιώθεις αδικημένη μιας που οι φίλοι σου σε έχουν ξεχάσει κάπως. Το καλό που σου θέλω να μην αρχίσεις τη γκρίνια και τα μούτρα. Αν θες να βγεις από πάνω μίλα ξεκάθαρα και χωρίς μούτρα. Έτσι κάνουν οι φίλοι!

Καρκίνε, δεν είναι ώρα για τσακωμούς. Βάλε στις άκρη τις διαφορές σου με τους συναδέλφους σου και κοίτα να τα βρείτε γιατί θα υπάρξει μεγάλο φόρτο εργασίας. Μην τους διώχνεις, ειδικά τώρα που τους χρειάζεσαι!

Λέοντα, είσαι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί και με το παραπάνω όταν θέλει. Μπροστά στους φίλους σου όμως κάθεσαι στη γωνίτσα σου και δεν λες κουβέντα. Τι διχασμένη προσωπικότητα είναι αυτή; Ούτε δίδυμος να ήσουν!

Παρθένε, προσπαθείς να εξυπηρετήσεις όποιον σου ζητάει τη βοήθειά σου με αποτέλεσμα να πνίγεσαι από τις υποχρεώσεις και να μην προλαβαίνεις να κάνεις τις δικές σου δουλειές. Μην συνεχίσεις να το κάνεις αυτό γιατί θα εξουθενωθείς.

Ζυγέ, δεν αντέχεις και πολύ την πίεση και αυτό φαίνεται από μακριά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι και στα προσωπικά αλλά και στη δουλειά θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μεγάλες δυσκολίες. Μήπως να προετοιμαστείς τουλάχιστον ψυχολογικά;

Σκορπιέ, είσαι στην καλύτερη στιγμή της ζωής σου, τουλάχιστον επαγγελματικά, και αυτό πρέπει να το διασκεδάσεις. Εντάξει στα προσωπικά θέλεις ακόμα λίγη βοήθεια αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Ένα βήμα την κάθε φορά!

Τοξότη, είσαι έτοιμη για καινούριες γνωριμίες; Τι; Όχι; Δεν έχει τέτοια! Σήκω, βάλε ό, τι πιο σέξι έχεις στη ντουλάπα σου και το Σαββατοκύριακο που έρχεται μη και μείνεις μέσα. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια ερωτική ανανέωση και η ευκαιρία είναι στα πόδια σου.

Αιγόκερε, οι συγκρούσεις με το ταίρι σου δεν λένε να τελειώσουν. Νιώθεις ότι σε κρίνει συνέχεια και δεν μπορεί να καταλάβει τα όνειρά σου. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεσαι πριν να είναι πολύ αργά.

Υδροχόε, ποιος ξέρει τι σου είπαν πάλι και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Σε έχουν πιάσει οι ζήλιες σου και δεν τολμάει να περάσει το δύσμοιρο το ταίρι σου δίπλα από θηλυκή γάτα και είσαι έτοιμη να του ορμήσεις. Δεν είναι ζωή αυτή!

Ιχθύ, εσύ παιδί μου ότι και να λέμε για όλα τα άλλα ζώδια εσύ θα είσαι μονίμως η εξαίρεση! Προσπαθείς να περνάς όσο πιο καλά μπορείς και δεν δίνεις σημασία σε κανέναν. Εν ολίγοις είσαι σε μια πολύ «ζεν» κατάσταση. Ένα έχω να σου πω, σε ζηλεύω!
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.