Ήσουν ο λάθος άνθρωπος για μένα.

Ήσουν ο λάθος άνθρωπος για μένα. Ήσουν ο λάθος άνθρωπος μου. Δεν σε ήξερα. Μόνο εξ όψεως. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κοφτές κουβέντες μαζί. Σε κοιτούσα και σε χάζευα. Δεν μπορούσα να αρθρώσω ούτε μια λέξη, πόσο μάλλον μια ολόκληρη πρόταση στα πρώτα μας ραντεβού.
Οι λέξεις βγαίνανε μετά βίας από το στόμα μου. Έτρεμα καθώς σου μιλούσα. Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που πίστευα πως θα εκραγεί. Ήθελα να σου πω κάτι έξυπνο για να σε εντυπωσιάσω. Απορούσα με τον εαυτό μου καθώς έβλεπα τη διάθεση μου να ανεβαίνει στα ύψη χωρίς να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια. Αυτόματα, με το που σε έβλεπα να στέκεσαι μπροστά μου ,εγώ χαμογελούσα.

Ήθελα να σου δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ας μην το άξιζες. Ήθελα να σου χαρίσω μοναδικές αναμνήσεις έτσι ώστε κάθε φορά που θα τις έφερνες στο νου σου θα με ερωτευόσουν κάθε μέρα λίγο και περισσότερο. Αυτό ήθελα απεγνωσμένα να πετύχω μαζί σου. Να σε κάνω να ξεχνιέσαι και να χάνεσαι από τη βαβούρα της καθημερινότητας .

Όμως ποτέ σου δεν τα εκτιμήσεις . Ποτέ σου δεν σεβάστηκες την διαφορετικότητα μου. Ποτέ σου δεν με έκανες α να νιώσω καλά μαζί σου. Συνεχεία με γέμιζες ανασφάλειες. Μου έλεγες πως δεν ήμουν αρκετά καλή για σένα καθώς δεν σου άρεσαν τα μαλλιά μου , ο τρόπος που ντυνόμουν και συνεχώς με κατέκρινες για τις επιλογές μου. Ποτέ σου δεν άλλαζες το πρόγραμμα σου για μένα. Πάντα κάναμε αυτά που θέλεις.

Ποτέ δεν άκουσα να ένα κομπλιμέντο από εσένα. Αντιθέτως, άκουγα μόνο προσβολές με το γάντι και γκρίνιες για το καθετί που έβλεπες γύρω σου. Φορτωνόμουν εγώ τα προβλήματα της σχέσης μας. Κατηγορούσα τον εαυτό μου για τα λάθη της σχέσης μας. Έλεγα στον εαυτό μου πως η συμπεριφορά μου είναι αλλόκοτη και περίεργη και για αυτό το λόγο προσπαθούσα τόσο πολύ. Σε ήθελα δίπλα μου. Δεν ήθελα να σε χάσω.

Ήθελα να είμαι τέλεια για σένα αλλά ΕΣΥ έβλεπες τις προσπάθειες μου να πέφτουν στο κενό. Με θεωρούσες δεδομένη. Για σένα ήμουν ένα μπάλωμα. Με χρησιμοποιούσες για να γεμίζεις τα κενά σου. Ποτέ σου δεν νοιάστηκες για μένα και για τα θέλω μου. Κατάπινα τις προσβολές σου αλλά γέμιζα σημάδια και μελανιές στο σώμα μου και στο μυαλό μου. Άρχιζα να μην πιστεύω σε μένα. Αισθανόμουν ελαττωματική.

 Συνεχώς υποχωρούσα στους καβγάδες μας και έσκυβα το κεφάλι καταπίνοντας το δίκιο μου. Θύμωνα με τον εαυτό μου συνέχεια. Δεν μπορούσα να με βλέπω σε αυτή τη κατάσταση. Με κοιτούσα στο καθρέφτη και δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου. Τα μάτια μου ήταν πρησμένα και το πρόσωπο μου δεν μπορούσε να πάρει καμία έκφραση. Έγινα ψυχρή. Ούτε ένα χαμόγελο δεν μπορούσα να προσποιηθώ για τα μάτια του κόσμου. Είχα χάσει τη ζωντάνια μου και την ενεργητικότητα μου. Οι φίλοι μου με κοιτούσανε με απορία και με ρωτούσαν για τη κατάσταση μου.

Ώσπου ήρθε μία μέρα και άρχισα να σε αμφισβητώ. Δεν ανεχτώ άλλο να ζω υπό οριακές συνθήκες. Ήρθε η στιγμή της αντεπίθεσης. Θέλω να πάρω τα όπλα που έχω μέσα μου και τη λιγοστή δύναμη που μου απέμεινε και να εξαφανιστώ . Δυστυχώς συνειδητοποίησα, πως η δύναμη που άσκουσες πάνω μου μεταμορφώθηκε σε βασανιστήριο. Η παρουσία σου άρχισε να με ενοχλεί. Το τέλος μας είναι αναπόφευκτο. Ένα τέλος που πρέπει να έρθει για να λυτρωθώ. Θέλω να προχωρήσω και να πάω παρακάτω.

Παρόλα αυτά δεν μετανιώνω για τίποτα και κυρίως για όσα έκανα για σένα. Ίσα ίσα αισθάνομαι μεγάλο θαυμασμό για τον εαυτό μου. Γιατί τον εαυτό μου τον έχασα για πάρτη σου.

Έμαθα όμως πια. Να χαρίζομαι ακριβά και να δίνομαι με μετρό στους ανθρώπους. Έμαθα να φεύγω από λάθος ανθρώπους όπως είσαι εσύ. Αξίζω πολλά περισσότερα από τα ψίχουλα που μου έδινες. Μου αξίζει να βρω έναν έρωτα που να είναι αμοιβαίος. Έναν έρωτα που θα με ποθεί ,θα με σκέφτεται και θα είμαι σημαντική για αυτόν και όχι το κουτάκι του για να συμπληρώνει τις κενές ώρες του καθημερινού του προγράμματος .

αναπνοές
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.