Τι έχει ανάγκη ένα κορίτσι από τον μπαμπά της

Τα κορίτσια, με βάση τον ψυχισμό τους και την ιδιαίτερη σχέση με τον μπαμπά τους, έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις από εκείνον. Δείτε τις πιο διαδεδομένες: Το κορίτσι έχει ανάγκη να νιώθει διαρκώς ότι ο μπαμπάς της θα είναι εκεί για εκείνη όταν τον χρειαστεί.
Θα πρέπει λοιπόν να δείχνετε ενδιαφέρον για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της και να ασχολείστε με αυτά.

Δεν της αρκεί να της φέρεστε πάντα ευγενικά και να της γλυκομιλάτε, αλλά να την αντιμετωπίζετε σαν τη μικρή σας πριγκίπισσα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μέσω της συμπεριφοράς σας απέναντι σε εκείνη και τη μαμά της, έμμεσα θα της δημιουργήσετε θετική ή αρνητική εικόνα για το άλλο φύλο.

Η μικρή σας επιθυμεί να έχει την ίδια ελευθερία να ζήσει πράγματα και να κάνει λάθη όπως και τα αγόρια. Θα υπάρξουν κάποιοι μεγαλύτεροι περιορισμοί με γνώμονα την ασφάλειά της, όμως μέχρι εκεί.

Φυσικά κάθε κόρη απολαμβάνει τις ξένοιαστες και ανέμελες στιγμές με τον μπαμπά της. Για παράδειγμα, να κάθονται στον καναπέ και να της κρατάει στο χέρι, να της λέει αστεία για να γελάσει κτλ.

Επειδή ο ψυχισμός του κοριτσιού είναι πιο ευαίσθητος από του αγοριού, έχει πάντα ανάγκη να νιώθει την υποστήριξη του μπαμπά πάντα και παντού, ακόμα κι αν έχει άδικο σε κάτι.

Πείτε της κομπλιμέντα για το νέο φορεματάκι ή τα νέα παπούτσια που πήρε. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να ακούει καλά λόγια από τον μπαμπά της.

Τέλος, η μικρή σας πριγκίπισσα έχει ανάγκη να τη συγχωρείτε όταν κάνει κάποια λαθάκια και να μην της δείχνετε την απογοήτευσή σας.


Πηγή: mother.gr
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.