Αναστασάκη- Αποστολάκης: Βάφτισαν την κόρη τους!

Την κόρη τους βάφτισαν χθες, Σάββατο 15/10, στη Βουλιαγμένη η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης. Το ζευγάρι μπορεί να ακολουθεί πια στη ζωή ξεχωριστούς δρόμους, ωστόσο η 4χρονη κόρη τους τούς ενώνει και η βάφτισή της ήταν μια σημαντική στιγμή για εκείνους.
Η μικρή πήρε το όνομα Ιουλία – Αγάπη με νονούς τη Δήμητρα Παπαδουπούλου και τον Σταύρο Λοϊζίδη.

Την είδηση της βάφτισης «πρόδωσαν» οι φίλοι του ζευγαριού που ανέβασαν φωτογραφίες με τους πανευτυχείς γονείς στα social media και έγραψαν ευχές για τη νεοφώτιστη. Η κούκλα μαμά, Αμέλια Αναστασάκη, ανέβασε μια selfie με το υπέροχο χτένισμα και μακιγιάζ της πριν το μυστήριο χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το λόγο της λαμπερής της εμφάνισης, ενώ λίγο μετά φωτογραφήθηκε και με τις καλές της φίλες.

Όπως είχε πει μερικούς μήνες πριν σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» ο Κώστας Αποστολάκης, ο λόγος που περίμεναν να μεγαλώσει λίγο η κόρη τους για να τη βαφτίσουν ήταν για να μπορεί να θυμάται τη μέρα αυτή. «Κι εγώ βαφτίστηκα μεγάλος, 3,5 χρονών, το ίδιο και η μητέρα της, η Αμέλια.
 Εμένα οι γονείς μου ήθελαν να θυμάμαι τη βάφτισή μου και τη θυμάμαι. Θυμάμαι την κολυμπήθρα με το νερό, γιατί ήταν δύσκολο και δεν μου άρεσε που μπήκα, κι αυτό εντυπώθηκε […] Το όνομα της μικρής ήταν γραμμένο από την αρχή, Αγάπη-Ιουλία. Δικαιωματικά πήρε το όνομα της γιαγιάς που τη μεγαλώνει, Ιουλία, μητέρας της Αμέλιας», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.