Αποτέλεσμα εικόνας για Σταικουρας

...λέει ο Σταϊκούρας...
«Μη ρεαλιστικούς» χαρακτηρίζει τους στόχους της κυβέρνησης στο προσχέδιο του προϋπολογισμού ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο ...
συντονιστής οικονομικών υποθέσεων της Ν.Δ. δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι η πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,7% το 2017 είναι εξαιρετικά αισιόδοξη, ειδικά σε ένα περιβάλλον μεγάλης και πρόσθετης φορολογικής επιβάρυνσης και περαιτέρω μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η χώρα παραμένει το 2016 σε ύφεση και υπογραμμίζει ότι η απώλεια πλούτου σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις είναι 24 δισ. ευρώ μόνο για το 2017.

Συνεχίζει την επίθεση κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «τα παίρνει από τη μία τσέπη», με την περικοπή των συντάξεων και του ΕΚΑΣ και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, για να «τα δώσει από την άλλη».

Δεν παραλείπει να σημειώσει ότι: «η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεσματική και αξιόπιστη».

Θυμίζουμε ότι χθες κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο με τις νέες αυξήσεις έμμεσων φόρων κατά 1,5 δισ. και τις περικοπές 1,3 δισ. στις δαπάνες, ενώ ανοίγει ο δρόμος για να πιάσει η Αθήνα τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, ο οποίος για το επόμενο έτος τοποθετείται στο 1,8% του ΑΕΠ ή στα 3,33 δισ. ευρώ
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.