Ερωτευτήκατε Σκορπιό; Τα δέκα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, μπήκαμε στον μήνα του Σκορπιού. Αν τώρα εσείς δεν είστε Σκορπιός ή και αν είστε, αλλά ερωτευτήκατε Σκορπιό, μάθετε δέκα σημαντικά ερωτικά μυστικά για την προσωπικότητά του.
Είναι αυτός ο μυστήριος σύντροφος που με ένα του βλέμμα σε καθηλώνει! Που μπορεί να αγαπά και να μισεί απόλυτα και ταυτόχρονα, αλλά και να το κρύβει καλά… Είναι εκείνος που στην ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι;», ξέρει πως η απάντηση του θα προκαλέσει πονηρά βλέμματα από τους μισούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου ή εκφράσεις τύπου «Απαπα, μακριά!», από τους άλλους μισούς.

Είναι ο Σκορπιός ως ερωτικός σύντροφος και ήρθε για να μας μαγνητίσει χωρίς επιστροφή, με δέκα κινήσεις ματ...

1.Ο Σ@ξι
Μην προσπαθήσεις καν να αντισταθείς… Τσάμπα η προσπάθεια, πίστεψε με! Έτσι και ο Σκορπιός σε βάλει πραγματικό ερωτικό στόχο, είσαι σίγουρα «θύμα» του. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να έλκεται μυστηριωδώς από την παράξενη γοητεία του και να νιώθεις πως θες να παραδοθείς άνευ όρων. Είναι δεδομένο! Είναι αντικειμενικά σέξι-για όλα τα γούστα-χωρίς καν να το παλέψει!

2.Ο Χειραγωγός
Είσαι με Σκορπιό, σ’ αγαπάει αρρωστημένα (έτσι μόνο αγαπάει αυτός ούτως ή άλλως) και νομίζεις ότι έχεις το πάνω χέρι; Εδώ γελάμε! Ακόμα και αν αυτό που βιώνεις μαζί του, σου δίνει την εντύπωση ότι «τον τραβάς από την μύτη», να γνωρίζεις ότι αυτός σου δίνει αυτή την απόλυτα ψευδή εντύπωση. Ένας Σκορπιός έχει πάντα το πάνω χέρι στον έρωτα, θέλει ασυνείδητα ή μη να είσαι «πιόνι» του και να σε πλάθει αυτός.Πριν τον κακοχαρακτηρίσεις, να ξέρεις ότι σκοπός του όχι απλά δεν είναι κακός αλλά έχει να κάνει με την τέλεια, απόλυτη, έντονη, αμοιβαία αγάπη. Άσε τον λοιπόν, που και που να «κουνάει τα νήματα» και μάλλον σε καλό θα σου βγει!

3.Ο Ζηλιάρης
Όχι απλά κτητικός όπως ο Ταύρος, ούτε παραπονιάρης όπως ο Καρκίνος και ούτε καν ανασφαλής όπως ο Ιχθύς… Εδώ έχουμε να κάνουμε με την αυθεντική, απόλυτη, γνήσια, original ζήλια! Αυτό που λέμε «Το τέρας με τα πράσινα μάτια»; Ακριβώς αυτό! Φυσικά και θα ζηλέψει και χωρίς λόγο, αφού ζηλεύει τους πάντες, τα πάντα και τα βρίσκει όλα ύποπτα! Βλέπεις τα έχει καλά με το «απαγορευμένο» και ξέρει ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Η ζήλια είναι ίσως το μόνο συναίσθημα που ο Σκορπιός, χάνει για τα καλά τον έλεγχο. Πας περίπτερο, λοιπόν; Κάτι τρέχει με τον περιπτερά σίγουρα…

4.Ο Μυστικοπαθής
Μην πάει ο νους σου στο κακό! Μυστικό δεν σημαίνει απαραίτητα και απιστία! Άκου όμως πως έχουν τα πράγματα. Είστε μαζί, αγαπιέστε και σας εύχομαι να γεράσετε μαζί σαν «ένα». Ακόμα κι αν αλλάζετε παρεούλα μασέλες όμως, ο Σκορπιός σίγουρα-μα σίγουρα-θα σου κρατάει ακόμα μυστικά, για την ψυχοσύνθεσή του, τις σκέψεις του, τα αισθήματα του. Για το λόγο αυτό, πρώτον σταμάτα να τον ρωτάς κάθε τρεις και λίγο που τον βλέπεις βυθισμένο στις σκέψεις του «Τι έχεις;» γιατί η απάντηση που θα πάρεις, θα είναι αποπλανητική, και δεύτερον, αν και ο Σκορπιός ανήκει στους σταθερούς συντρόφους που αναζητούν μακροχρόνια σχέση, να ξέρεις ότι μπορεί να τη λήξει, αν δεν τα έχει όλα! Θα το σκέφτεται και θα το επεξεργάζεται καιρό, χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι και θα σου πει ξαφνικά «Adiós» και εσύ δεν θα ξέρεις από που σου’ρθε!

5.Ο Αξέχαστος
Και μιας που είπαμε για«Adiós», αν και εφόσον χωρίσεις με Σκορπιό, ένα να ξέρεις. Αυτός ο άνθρωπος, ήταν η σχέση που σίγουρα σε σημάδεψε, που άλλαξε τη ζωή σου, το «είναι» σου, μέχρι και τον τρόπο που σκέφτεσαι και νιώθεις. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα σου μάθει πολλά και θα είναι σίγουρα, απόλυτα διαφορετική από τις υπόλοιπες. Φρόντισε μόνο τα μαθήματα να είναι από αναμνήσεις και όχι από… «παθήματα». Γιατί αν κάτι μένει σίγουρα αξέχαστο, είναι τα ερωτικά «παθήματα» από έναν Σκορπιό.

6.Ο Εκδικητικός
Ας επικεντρωθούμε λοιπόν σε αυτά τα «παθήματα» από το Σκορπιό… Είναι αξιοπερίεργο, που ενώ ο Σκορπιός παραδοσιακά, ποτέ δεν θα σου κάνει κακό, χωρίς να του κάνεις εσύ πρώτα, οι αρνητικές συντροφικές εμπειρίες εξαιτίας ενός Σκορπιού, συμπληρώνουν την μεγαλύτερη λίστα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θα στο πω με ένα απλό παράδειγμα. Ας υποθέσουμε λοιπόν, πως με την άκρη του ποδιού σου, κατά λάθος, πατήσεις ελαφρά το πόδι του Σκορπιού και ζητήσεις αμέσως συγνώμη. Ο Σκορπιός, καημένο μου πλάσμα, θα βάλει τα πιο σκληρά του παπούτσια, θα σε αφήσει ξυπόλυτο και θα σε πατήσει και στα δύο πόδια με όλη του τη δύναμη, γι’ αυτό που έκανες. Άλλο παράδειγμα δεν είναι απαραίτητο. Κατάλαβες αρκετά…

7.Ο Ντετέκτιβ
Έξυπνος, διορατικός, διαισθητικός, εξιχνιαστής, ερευνητικός, περίεργος, μεθοδικός, εξονυχιστικός, εξερευνητικός, ανιχνευτικός… Αυτά στα λέω, πρώτον για να ξεχάσεις τις ερωτικές… ζαβολιές γιατί αλίμονο σου τότε, αλλά και για να σε ενημερώσω, πως έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, με ένα πολύτιμο μυαλό, που γίνεται ο σημαντικότερος και αποτελεσματικότερος σύμμαχος που είχες ποτέ, για τις προσωπικές σου υποθέσεις!

8.Ο Πρωταθλητής της Κρεβατοκάμαρας
Εδώ χρειάζεται βιβλίο για να καθορίσουμε επακριβώς την πολυδιάστατη, εθιστική, μαγευτική και ισχυρή σεξουαλικότητα του Σκορπιού. Και πριν βιαστείς να σκεφτείς: «Σιγά, εγώ όταν τραβιόμουν με Σκορπιό δεν είδα και πολλά», να ξέρεις ότι ακόμα και την σεξουαλική του ταυτότητα, ο Σκορπιός τη κρατάει βαθιά κρυμμένη μέσα του και δεν την αποκαλύπτει στο καθένα. Αυτός ο εμμονικός με το σεξ σύντροφος, αν δεν αγαπήσει βαθιά, δεν «αποδίδει» και απόλυτα… Αλλά όταν αποδώσει…, wow!

9.Ο «Όλα ή Τίποτα»
Συμβιβασμός; Μετριότητα; Χλιαρότητα; Που νομίζεις ότι έπεσες; Σε κανένα Ζυγό; Του Σκορπιού 9 να του δώσεις, αν δεν του δώσεις και τα 10 που ζητάει, για εκείνον έχετε μία αποτυχημένη σχέση. Δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με τα «θέλω» σου, αν δεν καλύπτουν την σκοτεινή αλλά τεράστια και ευαίσθητη ψυχή του. Είναι σαν το μυθικό πουλί Φοίνικας. Αυτοκαταστρέφεται και ταυτόχρονα αναγεννιέται από τις στάχτες του. Οπότε αν δεν τον καλύπτεις, προτιμά να αποχωρήσει, όσο κι αν τον πονέσει αυτό και να ξεκινήσει από το μηδέν.

10.Ο Παρεξηγημένος
Κακός, σκληρός, πονηρός, εγωιστής; Για ξαναδιάβασε τις παραπάνω 9 αλήθειες και αναθεώρησε! Ο Σκορπιός είναι ο πιο δύσκολος σύντροφος μεν, αλλά και ο σύντροφος που θα σε αγαπήσει πιο δυνατά, πιο έντονα, πιο βαθιά από κάθε άλλον και μάλιστα με διαφορά! Αν σου αρέσουν τα δύσκολα, η σχέση μαζί του είναι απόλαυση!


Πηγή:oroskopos.gr
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.