Αυτή η φιλόξενη και άνετη «καλύβα» σου επιτρέπει να κοιμάσαι κυριολεκτικά κάτω από τα αστέρια.

Ο λόγος που ταξιδεύουμε είναι επειδή θέλουμε να δούμε τον κόσμο σε όλες του τις διαστάσεις. Θέλουμε να δούμε τον κόσμο σε όλο του το μεγαλείο από απόσταση και να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτόν, κάνοντας την εμπειρία υπερβατική και εκφραστική. Πολλές φορές, όταν επισκεπτόμαστε ένα μέρος, δεν παρατηρούμε και τόσο τη φύση, αφού τα ξενοδοχεία και οι τόποι διαμονής που προσφέρονται μας περιορίζουν ανάμεσα σε 4 τοίχους και τα παράθυρα δεν είναι παρά περιορισμένες εκφάνσεις μιας ματιάς έξω, στο μεγαλείο του κόσμου.
Όμως, το δωμάτιο “Φως των Αστεριών”, κοντά στην Cortina, της Ιταλίας, μας χαρίζει μια διαφορετική εμπειρία προς το μοναδικό τοπίο που στήθηκε. Μπορεί να είναι μόνο ένα απλό δωμάτιο δίπλα στα βουνά Dolomite, αλλά όλοι όσοι έμειναν σε αυτό έζησαν μια αξέχαστη διαμονή…

Μια μικρή γεύση φύσης.

Το να κοιμάσαι έξω σίγουρα θα έκανε την εμπειρία ακόμα πιο τρισδιάστατη και μαγική, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν κίνδυνοι…
  


Το δωμάτιο Starlight βρίσκεται σε ένα υψόμετρο πάνω από 6.000 πόδια.

Η βουνοκορφή στην οποία βρίσκεται κάνει την πρόσβαση επικίνδυνη και περιορισμένη. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό με αυτοκινητάκι χιονιού ή χιονοπέδιλα και ανάβαση. Αλλά η θέα, σας υποσχόμαστε, αξίζει τον κόπο.


Και η φύση είναι ακόμα πιο απολαυστική όταν τη βλέπεις παντού γύρω σου.

Το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής είναι από γυαλί. Μπορείτε ακόμα και να ξαπλώσετε να χαζέψετε τα αστέρια το βράδυ. Όπου κι αν κοιτάξετε, είναι όμορφα!


Το δωμάτιο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε…

Ένα κρεβάτι που προσαρμόζεται, θέρμανση και πρωινό-βραδινό για τους επισκέπτες συμπεριλαμβανόμενο στην τιμή. Βέβαια, το μαγείρεμα είναι κάπως δύσκολο.


Ένας μαγικός προορισμός για εκείνους που λατρεύουν τις τάσεις φυγής τους.

Το ακριβές υψόμετρο που βρίσκεται το δωμάτιο είναι 6,742 πόδια.


Αλλά φανταστείτε για τί περιπέτεια μιλάμε…

Χάρις στους Ιταλούς σχεδιαστές, ο επισκέπτης μπορεί να αφοσιωθεί στο τοπίο και να χαλαρώσει, μέσα στο μικρό μα άνετο δωματιάκι!


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.