Έτσι θα τιθασεύσεις τα σγουρά μαλλιά σου

Τα σγουρά μαλλιά είναι υπέροχα, αλλά όπως ήδη ξέρεις έχουν δική τους προσωπικότητα.

Μπορεί να βάζεις λακ ή hair styling προϊόντα για να τα κρατήσεις στη θέση τους, αλλά εκείνα έχουν δική τους άποψη και κάνουν ό,τι θέλουν. Ανακάλυψε 10 τρόπους για να εξασφαλίσεις ότι θα είναι πάντα τέλεια:

1.Σαμπουάν: Μην το πετάξεις αλλά προσπάθησε να βάζεις λιγότερο ποσότητα και πιο σπάνια (μία φορά την εβδομάδα). Καθάρισε τα μαλλιά σου με ένα conditioner που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα ξηρότητας στο κεφάλι σου.

2.Μετάξι: Πάρε μεταξωτές μαξιλαροθήκες που προστατεύουν τα μαλλιά σου κάθε φορά που στριφογυρνάς.

3.Μαλακτικό μαλλιών: Εξοπλίσου με ένα conditioner και με ένα leave-in conditioner. Τα σγουρά μαλλιά το χρειάζονται!

4.Μην στεγνώνεις τα μαλλιά σου με πετσέτα αλλά… με ένα t-shirt! Έτσι θα απομακρύνεις το νερό χωρίς να χαλάσεις τις μπούκλες σου.

5.Μην χτενίζεις τα μαλλιά σου: Καλύτερα χρησιμοποίησε μια χτένα και ξεμπέρδεψε τα μαλλιά σου κάθε φορά που κάνεις ντους.

6.Μην χρησιμοποιείς serums για τα μαλλιά αλλά έλαια, όπως έλαιο καρύδας ή ελαιόλαδο για να τα τιθασεύσεις.

7.Προσοχή με τη θερμότητα: Χρησιμοποίησε τη φισούνα στο πιστολάκι σου, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μην καταστρέφει τα σγουρά μαλλιά!

8.Να τα κόβεις συχνά. Μπορεί η ψαλίδα να κρύβεται με τις όμορφες μπούκλες σου αλλά θέλει περιποίηση! Προτίμησε να τα κόψεις όσο είναι στεγνά κι όχι βρεγμένα!

9.Πειραματίσου: Για να βρεις την καλύτερη ρουτίνα ομορφιάς για σένα καλό είναι να δοκιμάσεις διάφορα προϊόντα μέχρι να βρεις αυτά που σου ταιριάζουν.

10.Μην προσπαθείς να τα αλλάξεις: Θα ήθελες να είναι ίσια ή σπαστά; Μήπως ζηλεύεις τις μπούκλες της κολλητής σου; Αγάπα τα φυσικά μαλλιά σου και βρες το καλύτερο χτένισμα για σένα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.