Ζευγάρια Που Αγαπιούνται Τρελά!

Πόσο σε αγαπάει ο καλός σου; Πολύ; Πού να δεις τι έχει να γίνει σε λίγο! Ο παθιάρης αυτός Νοέμβριος, ο πιο ερωτικός όλων των εποχών, θα γράψει ιστορία και θα φέρει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.
 Έχεις ακούσει τη φράση «όπως επάνω, έτσι και κάτω»; Είναι πολύ παλιά και σημαίνει πώς ότι κάνει ο ουράνιος θόλος, έχει τηναντανάκλασή του στη γη! Ε λοιπόν, τα ουράνια σώματα, οι πλανήτες, όλο τον Νοέμβριο είναι ερωτευμένοι! Και θα δημιουργήσουν τρομερή ένταση στις καρδιές. Πάμε να δούμε αμέσως τα καυτά και φλογερά ζευγάρια που θα δουν τον έρωτά τους να γίνεται σκέτη λάβα!


Αιγόκερως και Παρθένος

Από τα πιο ωραία και λατρευτά ζευγάρια, που ο ένας σέβεται και αγαπάει τον άλλον πάρα πολύ! Οι τρομερές πλανητικές θέσεις που παίρνει ο ανάδρομος Ερμής, τους φέρνουν τόσο κοντά, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη, άσε πια τον Κρόνο! Μπορεί και να παντρευτούν, και μάλιστα σύντομα! Η λατρεία που νιώθουν αυτά τα δύο ζώδια, θα δοκιμαστεί μέσα σε καταστάσεις που θα τους αποδείξουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον!


Ιχθείς και Σκορπιός

Η πιο σπουδαία ίσως σχέση του φθινοπώρου. Τα δύο καρμικά ζώδια με την επιρροή της νέας Σελήνης έρχονται τρομερά κοντά, ακόμα και αν έχουν χωρίσει, ή ακόμα και αν ακόμα δεν το ξέρουν! Ο έρωτάςτους θα πυροδοτήσει πολλές αντιδράσεις περίεργες, θα κάνουν πολλά ο ένας για τον άλλον και θα δοκιμάσουν έναν ακραίο και απαιτητικό έρωτα, σκέτη γλύκα! Το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το σεξ, που ο απαιτητικός και παθιασμένος Σκορπιός, το φυλάει σαν τρομερή έκπληξη για τον αισθαντικό και ρομαντικό ιχθύ. Θα δώσουν πάρα πολλούς όρκους μεταξύ τους, που δεν θα αφορά μόνον τον έρωτά τους, αλλά και μεγάλα και σοβαρά θέματα ζωής.


Λέων και Τοξότης

Αγαπιούνται, λατρεύονται, παιδεύονται! Θα υπάρξουν τόσο όμορφες εκρήξεις πάθους μεταξύ του λέοντα και του Τοξότη αυτή τη στιγμή, που θα έχουν το σκοτεινό και παθιασμένο στίγμα του Ήλιου που είναι στον Σκορπιό, και τους κάνει να είναι πιο ερωτικοί και ερωτευμένοι από ποτέ. Το καταπληκτικό θα είναι ο τρόπος που θα γίνουν ζευγάρι ο Λέων με τον Τοξότη, αν δεν έχουν ήδη σχέση! Θα έχει η γνωριμία τους και το φλερτ που θα κάνουν τόσο παθιασμένο χαρακτήρα, που οι άλλοι γύρω θα τα χάνουν! Εκπληκτική σχέση, με πολύ καλές προδιαγραφές για έναν έρωτα τόσο φλογερό, όσο τα γλυκά αυτά ζώδια.


Ζυγός και Δίδυμος

Τα δύο τρελά και κοινωνικά και ερωτευμένα με τον έρωτα ζώδια, ερωτεύονται μεταξύ τους! Ο Ερμής τους φέρνει κοντά, τους αναγκάζει σχεδόν να ερωτευτούν! Ο Ζυγός, έλκεται από τον Δίδυμο, αλλά κανονικά δεν τον αντέχει πολύ, του πέφτει εγωιστής. Όσο και να τον θεωρεί εγωιστή όμως, του ασκεί τέτοιο μαγνητισμό, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Το δε σκοτεινό και ερωτικό παιχνίδι που κάνει ο Δίδυμος, αρχικά μόνο για τη χαρά του ίδιου του παιχνιδιού, τελικά τον ρίχνει στην αγκαλιά του Ζυγού με απόλυτη τρέλα! Και τι σεξ είναι αυτό που κάνουν! Ο καημένος ο Ζυγός, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του με την ένταση του Διδύμου, δεν το περιμένει καν το τι θα συμβεί!


Καρκίνος και Ταύρος

Γλύκα, αγάπη, έρωτας, πάθος και συγκίνηση. Η Σελήνη από τη μια και ο Άρης, και ο Ερμής με την Αφροδίτη, δίνουν σε αυτήν τη σχέση τόσο βάθος, τέτοια ποιότητα, που δεν υπάρχει όμοιά της! Ο ταύρος λατρεύει τον γλυκό και παραπονεμένο καρκίνο, οι δυο τους μοιράζονται μια αντίληψη για τον έρωτα και τη ζωή που δεν την καταλαβαίνει κανένας άλλος. Και κάνουν έρωτα με τρόπο, που δεν τον καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι! Πάρα πολύ μεγάλη ένταση, αλλά ακόμα και φαινόμενα ενός είδους ερωτικής τηλεπάθειας, θα απογειώσουν απόλυτα αυτή τη μεγαλειώδη σχέση!


Κριός και Υδροχόος

Ένα θεότρελο ζευγάρι! Ο Κριός θέλει να αποπλανήσει τον υδροχόο. Ο Υδροχόος θέλει να παίξει με τομυαλό του Κριού. Και τι καταφέρνουν τελικά; Γίνονται ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, είναι συνέχεια αγκαλιά. Αυτό που θα πάθει ο Υδροχόος με τον κριό, δεν το φαντάζεται και δεν το περιμένει. Νομίζει ότι θα έχει μια περιπέτεια, άλλωστε βλέπει με καλό μάτι την ανεξαρτησία του Κριού. Θεωρούν και οι δυο τους ότι μπορούν να παίξουν, να χορτάσουν έρωτα και να είναι μια χαράφίλοι . Ναι, δεν μπορούν! Θα ερωτευτούν παράφορα και τελεσίδικα! Και θα γίνουν και ένα από τα πιο πιστά ζευγάρια, γιατί ξέρουν πολύ καλά τη φύση της απιστίας, και οι δυο!

Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.