Έφτιαξαν δαχτυλίδι με το οποίο ακούς τους παλμούς του αγαπημένου σου όπου κι αν βρίσκεσαι.

Αυτές τις μέρες είναι πιο εύκολο από ποτέ να μείνετε συνδεδεμένοι με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορείτε να τον καλέσετε, να του γράψετε, να στείλετε e-mail και συνομιλήσετε μέσω βίντεο όποτε θέλετε, αλλά κανένα από αυτά στην πραγματικότητα δεν σας κάνει να νιώθετε ότι είναι δίπλα σας. Αλλά χάρη σε αυτά τα δαχτυλίδια, τώρα μπορείτε να αισθάνεστε τους καρδιακούς παλμούς του άλλου, και πλέον δεν έχει σημασία πόση απόσταση υπάρχει ανάμεσά σας.
Ονομάζονται HB δαχτυλίδια και έχουν δημιουργηθεί από την TheTouch. Τα μινιμαλιστικά σχέδια τους είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και υπάρχει επίσης ποικιλία διαθέσιμη σε ροζ χρυσό. Όλα τα δαχτυλίδια έχουν μία προστατευτική επιφάνεια από κρύσταλλο ζαφειριού για να αποφευχθούν οι γρατζουνιές, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολα στη χρήση τους.

Επειδή είστε συνδεδεμένοι σε μια εφαρμογή μέσω Bluetooth, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το δαχτυλίδι κάθε φορά που είστε συνδεδεμένοι σε δεδομένα ή Wi-Fi και θα είστε σε θέση να αισθάνεστε τον χτύπο της καρδιάς του αγαπημένου σας προσώπου σε πραγματικό χρόνο.
Τα HB δαχτυλίδια σας επιτρέπουν να αισθάνεστε τον χτύπο της καρδιάς του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.


Τα δαχτυλίδια συνδέονται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, και η μόνη απαίτηση είναι να είναι συνδεδεμένο το κινητό σας στο ίντερνετ.


Οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν τα δαχτυλίδια μεταξύ τους και να συνδεθούν στην εφαρμογή ταυτόχρονα.


Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και προστατεύονται από κρύσταλλο ζαφειριού.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε το δαχτυλίδι και θα είστε σε θέση να ακούσετε τον παλμό του αγαπημένου σας προσώπου σε πραγματικό χρόνο!
 

 

 


 


 
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.