Το τρικ που θα κάνει κάθε μεταλλική σκιά ακόμα πιο εντυπωσιακή

Mόνο αν κάνεις συνεχώς πειράματα με το μακιγιάζ σου, θα μάθεις εντυπωσιακά τρικ που θα κάνουν κάθε μακιγιάζ σου μοναδικό και όλοι θα ρωτούν, τι έκανες πάλι και με ποιον τρόπο. Έτσι και εγώ που ενώ βάφομαι κάθε μέρα (πολλά, πολλά χρόνια τώρα), ανακαλύπτω πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν.
 Όπως αυτό το τρικ που μετατρέπει κάθε μεταλλική σκιάσε ακόμα πιο λαμπερή και έντονη και μη σου πω κάνει ένα εφέ λες και έχεις ρίξει νερό στο πρόσωπο σου.Τι να κάνεις και πως:

Πάρε την αγαπημένη σου μεταλλική σκιά και βάλε λίγο νερό σε ένα ποτηράκι. Στην συνέχεια βάλε το δάχτυλο σου στο νερό και μετά στην σκιά, και άπλωσε το στο καπάκι του ματιού σου. Το νερό, με ένα μαγικό τρόπο κάνει ακόμα πιο λαμπερή την σκιά και δημιουργεί το εφέ του wet look. Όσο και να θέλώ όμως να στο περιγράψω, καλύτερα θα ήταν να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις την διαφορά.Το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή σου βόλτα αλλά και φυσικά το βράδυ, επίλεξε μεταλλικές σκιές. Χρυσή, ασημένια αλλά και χρωματιστές, υπόσχονται το πιο λαμπερό αποτέλεσμα με μια κίνηση. Και αφού στερεότυπα όσον αφορά το έντονο μακιγιάζ, δεν υπάρχουν, διάλεξε εκείνο το make up, το οποίο σου αρέσει και ταιριάζει με το εκάστοτε mood. Και φυσικά μην σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι!

Εσύ, θα το δοκιμάσεις;
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.