Γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς καθόλου μυς γεννάει ένα υγιέστατο μωράκι.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το να φέρεις στον κόσμο ένα μωρό δεν είναι μικρό ή εύκολο κατόρθωμα. Είναι μια εικοσιτετράωρη δουλειά που απαιτεί πολλή αγάπη, φροντίδα, και πολλές άγρυπνες νύχτες.
Ακόμη και οι άνθρωποι που έχουν πολλά προβλήματα, θέλουν ένα παιδί και θα έκαναν τα πάντα για να τ’ αποκτήσουν, ακόμη κι αν αυτό τους στερούσε την ηρεμία τους. Αλλά, τι πιο όμορφο από ένα γλυκό πλασματάκι που σε βασανίζει;

Για την 22χρονη Sheree Psaila, η φροντίδα του μικρού της αγοριού είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή δεν είναι σε θέση να το φροντίσει όπως θα έπρεπε.

“Μερικές φορές ο μικρός κλαίει και δεν μπορώ να τον φτάσω για να τον πάρω αγκαλιά,” είπε η Psaila στη Daily Mail. “Θα πρέπει να περιμένω για κάποιον να μου τον φέρει.”

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, λόγω μιας σπάνιας γενετικής πάθησης, η Sheree δεν έχει μυϊκό ιστό στα χέρια και τα πόδια της.

Παρά τις δυσκολίες που έρχονται μαζί με την ανατροφή του μωρού της, το γεγονός ότι ήταν σε θέση να γεννήσει είναι από μόνο του ένα θαύμα.

Δείτε παρακάτω και μάθετε περισσότερα για το εκπληκτικό της ταξίδι που αψηφά τους περιορισμούς.


Η Sheree Psaila έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή της αψηφώντας τις προσδοκίες, με βάση την εξαιρετικά σπάνια πάθηση της.

Έχοντας γεννηθεί με συγγενής πολλαπλή αρθρογρύπωση, που σημαίνει ότι δεν έχει κανένα μυϊκό ιστό στα χέρια ή τα πόδια της, οι γονείς της είχαν προειδοποιηθεί ότι δεν θα ζήσει για να χαρεί την πρώτη ημέρα των γενεθλίων της.


Μετά από 20 ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις, οι γιατροί πρότειναν στη Psaila μια αναπηρική καρέκλα και είπαν στους γονείς της να τη στείλουν σε ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Αλλά αυτή, ήθελε να περπατήσει και έκανε τα πρώτα της βήματα στην ηλικία των πέντε, αποφασισμένη να αφήσει πίσω το απαισιόδοξο παρελθόν της και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.Όταν σπούδαζε στο Tafe, η Psaila γνώρισε τον Chris, ο οποίος είχε μια κληρονομική πάθηση που επηρέαζε τη σπονδυλική του στήλη.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν Μάρτιο 2015, και ήταν πρόθυμοι να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οικογένεια.


Αρχικά το ζευγάρι είχε μια αποβολή, αλλά είπαν να ξαναπροσπαθήσουν, και τελικά είχαν μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά, αν και δεν μου είχαν πει ποτέ το γιατί », είπε.


Με ύψος μόλις 1.20, οι γιατροί έκριναν ότι το μωρό θα γεννιόταν από ένα θαύμα, αφού δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί πλήρως μέσα στη Psaila.

Μετά το ταξίδι της στη Μελβούρνη με τον Chris, γέννησε με καισαρική τομή.


Ο μικρός Hayden γεννήθηκε δυόμιση κιλά και εντελώς υγιής.

Δεν έχει καμία αναπηρία ούτε κληρονόμησε κάποια πάθηση.


Το μωρό θαύμα του ζευγαριού είναι μια πραγματική απόδειξη της δύναμής τους, αν και τώρα, αρχίζουν άλλες δυσκολίες.

Λόγω των μυών της, η Psaila δυσκολεύεται να φροντίσει το μωρό της και μόλις και μετά βίας μπορεί να τον σηκώσει.


Ευτυχώς, έχει βοήθεια από μια οικιακή βοηθό που έρχεται πέντε ημέρες την εβδομάδα για να τη βοηθήσει με τον Hayden, αν και ο σύζυγός της έχει αναλάβει την περισσότερη φροντίδα του μωρού.

“Όταν πηγαίνουμε για κολύμπι, θέλω να είμαι σε θέση να τον κρατήσω στην πισίνα και να κάνω όλα τα πράγματα που κάνει ο Chris μαζί του”, εξήγησε.


Παρά της δυσκολίες της, της αρέσει που είναι μαμά.


Μαζί με τη φροντίδα του γιου της συνεχίζει να σπουδάζει στο Tafe, και φαίνεται ότι το όνειρό της να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, παρά τις δυσκολίες της, έχει γίνει πραγματικότητα.
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.