Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Σκορπιός

Είναι η ιδανική σχέση. Αυτοί οι δύο καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον πριν καλά-καλά βγουν πρώτο ραντεβού . Είναι και οι δύο ζώδια του Νερού και απίστευτα συμβατοί στον έρωτα και το σeξ. Το σeξ μπορεί να μετατρέψει το σeξ της μίας βραδιάς σε γάμο.
Το πρόβλημα είναι ότι η γυναίκα Καρκίνος έχει έντονες εναλλαγές διάθεσης. Όταν συμβεί αυτό, ο άντραςΣκορπιός, αποσύρεται και μοιάζει εγωιστής. Όσο περισσότερο η γυναίκα Καρκίνος κολλάει στον άντρα Σκορπιό, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Ο Σκορπιός πρέπει να καταλάβει πως η γυναίκα Καρκίνος είναι πιο ευαίσθητη από όσο φαίνεται, ενώ εκείνη πρέπει να καταλάβει πως ο Σκορπιός είναι πιστός αλλά χρειάζεται κάποιες στιγμές για να μένει μόνος του. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου.
Ο άντρας Σκορπιός θέλει λιγότερα κατσουφιάσματα και περισσότερα κομπλιμέντα. Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, ενώ ο Σκορπιός από τον Πλούτωνα. Και οι δύο θα βγάλουν ο ένας την ομορφιά του άλλου, και θα υπάρχει η τάση να δείχνουν πιο ελκυστικοί όταν είναι μαζί παρά όταν είναι χώρια. Ο άντρας Σκορπιός θα κάνει τη γυναίκα Καρκίνο να αισθανθεί όπως ποτέ άλλοτε, ενώ εκείνη θα δώσει στον άντρα Σκορπιό την προσοχή που χρειάζεται. Η δυνατή σεξουαλική συμβατότητα και η πίστη τους θα κάνει αυτή τη σχέση να επιβιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ο συνδυασμός αυτός είναι παραδεισένιος! Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Σκορπιός, είναι και οι δύο συναισθηματικοί και δεκτικοί. Τα ραντεβού προχωρούν γρήγορα καθώς και οι δύο θέλουν δέσμευση και νιώθουν πως τα συναισθήματά τους προστατεύονται. Η γυναίκα Καρκίνος πρέπει να καταλάβει την ανάγκη του άντρα Σκορπιού να κρατά μυστικά, ενώ εκείνος πρέπει να καταλάβει την τάση της γιακατάθλιψη . Το σeξ σε αυτή τη σχέση είναι ένωση σε ερωτικό και πνευματικό επίπεδο. ο άντρας Σκορπιός γνωρίζει τι πραγματικά θέλει η γυναίκα Καρκίνος, και εκείνη εύκολα μπορεί να τον ακολουθήσει.

Η γυναίκα Καρκίνος λατρεύει την περιπέτεια, αλλά ταυτόχρονα αγαπάει το σπίτι της. Αυτό το ζώδιοτου ζωδιακού κύκλου πέφτει εύκολα σε κατάθλιψη. Ο Σκορπιός πρέπει να καταλάβει την ευαίσθητη και ευάλωτη φύση της γυναίκας αυτής. Αυτοί οι δύο εραστές είναι συμβατοί από το πρώτο ραντεβού.

Για να προσελκύσετε τη γυναίκα Καρκίνο, προσκαλέστε τη σπίτι για δείπνο και κάντε τη να νιώσει ευπρόσδεκτη. Κάντε της κομπλιμέντα! Μιλήστε για τα χόμπι της και για αυτά που της αρέσει να κάνει. Μοιραστείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες μαζί της, καθώς και τις αστείες ιστορίες.

Ο άντρας Σκορπιός θέλει να έχει τον έλεγχο, είναι συναισθηματικά έντονος και διορατικός. Αυτός ο εραστής χρειάζεται μία αφοσιωμένη σύντροφο για να μπορεί να την εμπιστευτεί. Ψάχνει γιαοικειότητα και νιώθει φυσική έλξη για τη γυναίκα Καρκίνο. Τείνει να ζει τα συναισθήματά του στα άκρα. Η σχέσεις του μπορεί να είναι αγάπη που οδηγεί σε γάμο ή σεξ και αντίο.

Οι Σκορπιοί έλκονται από ανθρώπους που είναι αρκετά έξυπνη και το μυαλό τους είναι παρόν . Να είστε αστείοι και λίγο μυστηριώδεις. Για να τον προσελκύσετε, πρέπει να είστε αυθεντικοί και να μην υποκρίνεστε. Οι Σκορπιοί είναι πετυχημένοι και ολοκληρωμένοι σαν άνθρωποι, και απαιτούν το ίδιο και από τους συντρόφους τους.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ιδιαίτερα σεξουαλική και δεκτική στο κρεβάτι, διασκεδαστική και με πολλές εξωτικές ιδέες. Ο Σκορπιός θα πειραματιστεί αλλά χρειάζεται μία πιο αισθησιακή προσέγγιση . Όσο περνά ο καιρός, θα πειραματίζονται όλο και περισσότερο. Σκορπιός χρειάζεται φροντίδα, και υπάρχουν πολλά για τον αισθησιασμό που μπορεί να μάθει ο ένας στον άλλον.

Αυτοί οι δύο δημιουργούν τη τέλεια σχέση. Ο Σκορπιός θα εκτιμήσει τη στοργή και τη φροντίδα της γυναίκα Καρκίνου. Εκείνη θα θαυμάσει την ικανότητα του Σκορπιού να κρατά τα ηνία της σχέσης. Ταχαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους αλληλοσυμπληρώνονται και οι πιθανότητες να παντρευτούν είναι άφθονες.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.