Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων

Εσείς οι Κριοί, είσαστε σε δύσκολες αποφάσεις εδώ και ένα μεγάλο και παρατεταμένο χρονικό διάστημα, που όμως θα πρέπει να κλείσει μέχρι την Πανσέληνο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Τοξότης
Αποφύγετε σήμερα και αύριο Ταύροι, να έρθετε σε κόντρα και σύγκρουση με τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Άρη με τον Πλούτωνα, σας δημιουργούν μια παραπάνω υπερένταση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Τα πράματα είναι περίφημα για εσάς του Διδύμους, και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε πολύ πιο καλά με τον άνθρωπο σας, αλλά και τις επιλογές σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Διασκεδάστε αυτή την καλή εποχή εσείς οι Καρκίνοι. Αυτό σημαίνει ότι και οι ερωτικές σχέσεις που είχαν παγώσει τώρα επανέρχονται, επικοινωνιακά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Σκορπιός

Διαλέξτε μια στάση ζωής και κρατήστε τη, Λέοντες. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό που να χαρακτηρίζει το ζώδιο σας, πέραν της στιβαρότητας σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Παρθένος

Οι σκέψεις πολλών είναι κοντά σας, Παρθένοι. Αυτό που πρέπει στο τώρα να πράξετε, είναι να περιμένετε με εγκράτεια και τις πράξεις τους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Τοξότης

Είσαστε κάτω από τις καλύτερες όψεις των γοργών πλανητών, Ζυγοί. Τώρα που η αστρολογική τύχη σας χαμογελά, μπορείτε να κάνετε τις πιο σωστές ερωτικές επιλογές.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Τοξότης

Οι επαφές με ανθρώπους του στενού σας κύκλου Σκορπιοί, ίσως και να σας κάνουν να βλέπετε την αισθηματική σας σχέση με μια διαφορετική ματιά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ζυγός

Θα ήταν λάθος Τοξότες, να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό – ίσως και ακατάλληλο – για να ζηλέψει ο άνθρωπος σας και να έρθει πιο κοντά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι εντάσεις που είναι παρούσες Αιγόκεροι, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει πια να σταματήσουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Τοξότης

Αν δεν κάνετε εσείς πρώτοι την κίνηση για επανασύνδεση Υδροχόοι, δεν θα την κάνει επί του παρόντος η άλλη πλευρά. Ερωτικά παιχνίδια.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθείς, είστε σε μια κατάσταση που πρέπει να περάσετε σε ένα νέο επίπεδο τη σχέση σας. Αφήστε τα παλιά και κάνετε προτάσεις για το μέλλον.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.