Δείτε ΤΙ σημαίνει αν δείτε άντρα με ένα βαμμένο νύχι.


Mπορεί να το πήρε κάπου το μάτι σας σαν το νέο τρεντ που έχει κατακλύσει ΗΠΑ και Αυστραλία. Ο λόγος για το βαμμένο νύχι σε μερικούς άνδρες! Πριν βιαστείτε να το κατακρίνετε και να το καταδικάσετε σαν κάτι σαχλό, ας μάθουμε τί κρύβεται πίσω του.
Όταν ξεκίνησαν όταν ο Elliot Costello γνώρισε ένα νεαρό κορίτσι από την Καμπότζη, ονόματι Thea, ενώ ταξίδευε σε μη προνομιούχες περιοχές του κόσμου. Οι δυο τους άρχισαν να περνάνε χρόνο μαζί και να κάνουν πράγματα που τους διασκέδαζαν! Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το βάψιμο των νυχιών τους!

Ήρθαν σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα πιο κοντά και η Thea ένιωσε αρκετά άνετα για να εξομολογηθεί στον νεαρό ένα τεράστιο μυστικό: είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία μάλιστα γινόταν κατ’ εξακολούθηση.

Ο Elliot υποσχέθηκε στην Thea ότι θα κράταγε πάντα το ένα νύχι του βαμμένο σε ένδειξη της ανάμνησης του αγώνα της και του μαρτυρίου που είχε περάσει, αλλά δεν σταμάτησε σε αυτό. Αποφάσισε να το προχωρήσει ακόμα περισσότερο δημιουργώντας την πρωτοβουλία με το όνομα The Polished Man Project με σκοπό να αφυπνίσει την συνείδηση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σχετικά με την παιδική σεξουαλική κακοποίηση. Η πρωτοβουλία του αυτή είχε σαν σκοπό να πυροδοτήσει συζητήσεις που θα οδηγούν στη σελίδα του, ώστε από εκεί ο κόσμος να μπορεί να κάνει κάποια δωρεά υπέρ των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης, με στόχο την επούλωση των τραυμάτων τους, αλλά και την πρόληψη.

Φαίνεται ότι ο στόχος επετεύχθη γιατί σε όλο τον κόσμο, πολλοί άντρες ενστερνίζονται τα κίνητρα του Elliot και βάφουν κι εκείνοι ένα νύχι τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και σεβασμού όσων ανθρώπων υποφέρουν από παρόμοια περιστατικά.

“Ξαναέβαψα το νύχι … Ελάτε, πάρτε μέρος … Είχαμε σπουδαίες συζητήσεις σήμερα”Re-done the nail varnish … Come on guys join in … Had great conversations today #polishedmanpic.twitter.com/o45Qs6mqht

— Mr Ragamuffin (@AllunDavies) 26 Αυγούστου 2016

“1 στα 5 παιδιά είναι θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στη ζωή τους. Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να βιώνει κάτι τέτοιο.”


1 in 5 children are victims of sexual violence in their life. No child should ever experience that #PolishedManpic.twitter.com/b4s6XKHhhg

— Brett Bear (@BrettBear81) 25 Αυγούστου 2016

“Η κόρη μου ενθουσιάστηκε που έβαψε το νύχι μου. Είμαι περήφανος που το έβαψα για εκείνη, το γιο μου, τις ανηψιές και τον ανηψιό μου.”


Daughter was thrilled to paint my nail. I’m proud to wear it for her, my son, my nieces, and nephew. #polishedmanpic.twitter.com/UXILVEkXRS

— The ‘House (@WoolyWoolhouse) 24 Αυγούστου 2016

“Βοηθάω να μαζευτούν έσοδα για να βοηθήσουμε το 1 στα 5 παιδιά που επηρρεάζονται από τη βία.”


#polishedman “I’m helping raise funds to support the 1 in 5 children affected by violence.” pic.twitter.com/TwWbwboL4o

— Galen Holistic (@GalenHolistic) 24 Αυγούστου 2016

Πιο βαθύ από όσο νομίζατε, σωστά; Δείτε τί έχει να πει και ο ίδιος ο ιδρυτής…Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.