Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα: Ο Φάρατζ στο πλευρό του Τραμπ για τα σεξιστικά σχόλια - Όλο το βίντεο-σοκ (Video) - Media

 Ο Φάρατζ στο πλευρό του Τραμπ, για τα σεξιστικά σχόλια...
 Έναν… αναμενόμενο υποστηρικτή στα χυδαία σεξιστικά σχόλια που έκανε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, βρήκε στο πρόσωπο του παραιτηθέντος-αλλά-παραμένοντος προέδρου του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο...
Βρετανός πολιτικός, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς των ΗΠΑ, όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το δεύτερο προεδρικό debate, o Φάρατζ χαρακτήρισε ως «άσχημα» τα σχόλια του Τραμπ, ωστόσο τόνισε ότι και οι γυναίκες κάνουν σχόλια που δεν θα ήθελαν να δημοσιοποιηθούν.

«Κοιτάξτε, αυτά είναι καυχήματα των “άλφα αρσενικών”. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς είναι κάτι που οι άνδρες το κάνουν. Κάθονται και πίνουν ένα ποτό και μιλούν κάπως έτσι», ισχυρίστηκε ο Φάρατζ, προσθέτοντας ότι «πολλές γυναίκες λένε μεταξύ τους πράγματα που δεν θα ήθελαν να δουν στο Fox News ή στο πρωτοσέλιδο εφημερίδων. Δεν παριστάνω ότι είναι καλό, είναι άσχημο», κατέληξε.

Στο παρακάτω βίντεο του 2005, ο Τραμπ ακούγεται να περιγράφει με πάσα λεπτομέρεια πώς «την έπεσε» σε γυναίκα η οποία τον απέρριψε επειδή ήταν παντρεμένη, χρησιμοποιόντας γλώσσα τελείως πεζοδρομιακή και χυδαία.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.