Πες μου το ζώδιό του, να σου πω αν ενδιαφέρεται ή όχι για σένα
Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να χάσεις τον χρόνο σου με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για σένα.

Τα σημάδια της αδιαφορίας του θα τα καταλάβεις, αλλά αν θες να πάρεις μια δεύτερη γνώμη σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο ζώδιό του.

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάποιον και ιδού πως:


Κριός: Κατ’ αρχάς, αν δεν ενδιαφέρεται, δεν θα κάτσει για πολύ μαζί σου. Θα το καταλάβεις γιατί δεν θα σου δίνει σημασία όταν του μιλάς, θα κοιτά άλλα κορίτσια ή το ρολόι του, όταν θέλει να περάσει η ώρα και να πείτε "αντίο".


Ταύρος: Είναι ζώδιο της σταθερότητας και ψάχνει κάποιον που θα νιώσει ότι είναι η "αδελφή ψυχή" του. Αν δεν είσαι εσύ, θα το καταλάβεις καθώς θα σου μιλάει κοφτά και απότομα, θα σε κόβει στη συζήτηση και τελικά θα φύγει.


Δίδυμοι: Είναι λίγο αναποφάσιστοι, οπότε την απόφαση να απομακρυνθείς θα πρέπει να την πάρεις εσύ. Θα καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, αν αρχίσει να παίρνει αποφάσεις χωρίς να σε ρωτάει ή έχει σταματήσει να σε αγγίζει.


Καρκίνος: Δεν θα δυσκολευτείς να το καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται. Οι Καρκίνοι επιζητούν τη βαθιά επικοινωνία, οπότε όταν τον ακούσεις να συζητάει μαζί σου για αδιάφορα, επιφανειακά πράγματα τότε μάλλον δεν είσαι ο άνθρωπός του.


Λέων: Ένα λιοντάρι θέλει να είναι στραμμένο το ενδιαφέρον πάνω του και θα προσπαθήσει να σε κερδίσει με κάθε τρόπο. Αν, όμως, δεις ότι η προσοχή του αποσπάται από άλλα κορίτσια και δεν σου δίνει σημασία, σημαίνει ότι βαρέθηκε.


Παρθένος: Οι Παρθένοι έχουν συγκεκριμένα γούστα, αλλά δυσκολεύονται να εκφραστούν αν κάτι δεν τους αρέσει. Αν έχει βαρεθεί θα το καταλάβεις γιατί δεν θα σου μιλάει πολύ, δεν θα σε παίρνει τηλέφωνο. Θα χαθεί.


Ζυγός: Αναζητά την ισορροπία σε μια σχέση και αν δεν τη βρει, θα απομακρυνθεί. Θα το καταλάβεις γιατί θα ξεχνάει τα ραντεβού σας και θα απαντά στα μηνύματά σου όταν το θυμηθεί.


Σκορπιός: Μπορεί να γίνει πολύ σκληρός. Αν δεν ενδιαφέρεται, θα στο πει αμέσως, απλά υπάρχει περίπτωση να το κάνει με άχαρο τρόπο και να σε πληγώσει.


Τοξότης: Είναι από τα ζώδια που αν κάτι αλλάξει μέσα τους, το λένε. Αν τον δεις, λοιπόν, να αλλάζει διάθεση, γίνεται σοβαρός να ξέρεις ετοιμάζεται να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται.


Αιγόκερως: Είναι υπεύθυνα ζώδια και αξιόπιστα σε μια σχέση, ωστόσο όταν τον ακούσεις να μιλάει περισσότερο γι’ αυτά που έχει να κάνει εκείνος, ιδίως στη δουλειά του, και όχι για όσα έχετε να κάνετε μαζί σημαίνει ότι οι προτεραιότητες του έχουν αλλάξει και δεν σε περιλαμβάνουν.


Υδροχόος: Δίνει μεγάλη σημασία στην πνευματικότητα και την επικοινωνία μ’ ένα σύντροφο και αν δεν την πετύχει τότε βαριέται αμέσως. Και θα στο δείξει! Μην εκπλαγείς αν γίνει και αγενής!


Ιχθύες: Είναι ονειροπόλοι και δεν θα μπορούσαν ποτέ να σου πουν την αλήθεια- δεν ενδιαφέρομαι- γιατί δεν θέλουν να σε πληγώσουν. Μπορεί ακόμα και να προσπαθήσουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι ενδιαφέρονται. Θα αρχίσουν να σου μιλούν με «αλλά» και «ίσως», θα είναι αναποφάσιστοι, οπότε πρέπει εσύ να απομακρυνθείς.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.