Έρευνα: Δεν θα Πιστέψετε τι Είναι Αυτό που «Ρίχνει» τη Λίμπιντο στους Άνδρες

Μία έρευνα που έγινε σε ένα διάστημα 20 χρόνων έρχεται να μας πει ότι αυτό που φοβούνται όλοι οι άντρες είναι τελικά πραγματικότητα..
Όσες περισσότερες δουλειές κάνουν μέσα στο σπίτι τόσο λιγότερο σ€ξ επιζητούν.

Κοινωνιολόγοι από το Juan March Institute της Μαδρίτης ερεύνησαν τη σ€ξουαλική ζωή παντρεμένων ζευγαριών στις ΗΠΑ. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι οι άντρες που μαγείρευαν τακτικά και καθάριζαν το σπίτι έκαναν λιγότερο σ€ξ από εκείνους που κάθονταν όλη την ώρα και άφηναν τις γυναίκες τους να κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού, όπως τον παλιό καλό καιρό. (Αυτό που δεν διευκρινίζει η έρευνα είναι αν οι άντρες που δεν έκαναν καμία δουλειά στο σπίτι έκαναν περισσότερο σ€ξ με τις δικές τους γυναίκες μιας και αυτές επωμίζονται όλα τα βάρη του σπιτιού).

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο American Sociological Review έδειξε πως δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα και το καθάρισμα, θεωρούνται ακόμη γυναικεία υπόθεση και κατά 80% γίνονται ακόμα και σήμερα από τη γυναίκα του σπιτιού.

Μιας και η συγκεκριμένη έρευνα έγινε σε μεγάλης ηλικίας ζευγάρια κατά πάσα πιθανότητα δεν ανταποκρίνεται και πολύ στη σημερινή πραγματικότητα
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.